Ηράκλειο Κρήτης: Εκκενώθηκε το κλειστό γυμναστήριο που φιλοξενεί το Eurobasket U16 - Ζημιά σε μετασχηματιστή

Την ώρα εκείνη έκανε προπόνηση η Εθνική Ισπανίας

Καπνοί που άρχισαν να βγαίνουν από το υπόγειο του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου στη θέση Δυο Αοράκια, όπως και η ενεργοποίηση του συστήματος πυρασφάλειας, μετά από ζημιά σε μετασχηματιστή, οδήγησε στη λήψη της απόφασης εκκένωσης του Γυμναστηρίου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας.

'Αμεσα στο σημείο για προληπτικούς λόγους βρέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ.

Κατά το χρόνο ενεργοποίησης του συστήματος πυρασφάλειας, στο Κλειστό Γυμναστήριο έκανε προπόνηση η ομάδα της Ισπανίας αφού εκεί διεξάγεται το Eurobasket U16, που συνεχίστηκε κανονικά στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η βλάβη αναμένεται να επιδιορθωθεί και την Παρασκευή θα γίνουν οι ημιτελικοί Ισπανία - Ελλάδα (18:30) και Γαλλία - Σερβία (21:00).

Άμεση ήταν και η αντίδραση τόσο του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού που ευχαρίστησε για την άμεση αντίδραση, όσο και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο μαζί και με ηλεκτρολόγο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάθιου Πέρι: Σύλληψη που συνδέεται με τον θάνατο του ηθοποιού από υπερβολική δόση

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει άβαφη από την Κίμωλο - Σοκ, της σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Με βρετανικά τεθωρακισμένα η επίθεση του Κιέβου στο Κουρσκ - Ελέγχουμε 82 κοινότητες, λέει το Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr