Κρήτη: Ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος που «τράκαρε» με θαλαμηγό που ανήκε στον Τζομπς, κάνει διακοπές στην Ελούντα

Μεταφέρεται με ελικόπτερο από το σκάφος στην στεριά - Κατέβηκε για γκολφ και γκουρμέ φαγητό σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής - Φωτογραφίες και βίντεο

Με περιουσία που ξεπερνάει τα 10 δισ. ευρώ ο Ρικάρντο Σαλίνας Πλιέγο είναι ο τρίτος πλουσιότερος Μεξικάνους και νούμερο 218 παγκοσμίως σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.

Πριν μια εβδομάδα μάλιστα ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έστρεψε τα φώτα της παγκόσμιας κοινής γνώμης πάνω του όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα που έδειχνε το mega yacht που άνηκε κάποτε στον Στηβ Τζομπς, να συγκρούεται με το δικό του. 

«Θα ήθελα να ήξερα τι έκαναν ο καπετάνιος και το πλήρωμα και δεν είδαν μπροστά τους ένα σκάφος στο μέγεθος του δικού μου» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό. 

 

Το «Lady Moura» , το οποίο και είναι το 48ο μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο, δεν έπαθε κάποια ιδιαίτερη ζημιά κατά την σύγκρουση που έγινε έξω από τη Νάπολη και έτσι συνέχισε κανονικά το ταξίδι του προς την Ελλάδα φτάνοντας στην κοσμοπολίτικη Ελούντα της Κρήτης.

Εκεί η παρέα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο τις ανέσεις του σκάφους του ώστε να παίξει γκολφ και να δειπνήσει στα δυο διάσημα εστιατόρια του υπερπολυτελούς Elounda Peninsula.



«Πάμε να παίξουμε γκολφ. Ονομάσαμε το ελικόπτερο του γιοτ HeliMoura για να μην μας μπερδέψουν μεταξύ όλων εκείνων που προσγειώνονται στο γήπεδο για να παίξουν. Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο επιτυχίες και να θυμάστε να μην αφήνετε κανέναν μ@@@κα να σας πείσει ότι σας αξίζει μια ταπεινή και κομφορμιστική ζωή. Πάντα να προσπαθείτε να προχωράτε και αν δεν τα καταφέρετε, σκεφτείτε τα εγγόνια σας! Να είστε καλοί πρόγονοι και να κληρονομήσετε περιουσίες, όχι προβλήματα», γράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του.



Έτσι την μια βραδιά επέλεξε το περίφημο Il Borro Tuscan Bistro της οικογένειας Ferragamo.



Tην επόμενη επισκέφθηκε το παγκόσμιου φήμης ασιατικό εστιατόριο Sumosan.



Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ρικάρντο Σαλίνας Πλιέγο, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του από το Lady Moura, όχι κάποιο βοηθητικό σκάφος όπως συνηθίζεται αλλά το HeliMoura, το ιδιωτικό ελικόπτερο του που ταξιδεύει πάντα μαζί του.



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr