Χαλκιδική: Σπρέι πιπεριού, γκλοπ και μαχαίρια είχαν οι Βούλγαροι που συνελήφθησαν - Αναζητούνται τρία άτομα

Χαλκιδική: Σπρέι πιπεριού, γκλοπ και μαχαίρια είχαν οι Βούλγαροι που συνελήφθησαν - Αναζητούνται τρία άτομα

Στον χώρο που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες - Γονείς και παιδιά έτρεχαν να σωθούν στο beach bar - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας από τους συλληφθέντες

dias
Αγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς και μαχαιριές σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar της Χαλκιδικής που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά τρία άτομα, με τον έναν εξ αυτών να είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ολα άρχισαν όταν από μία παρεξήγηση μία ομάδα Βουλγάρων τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και ακόμη έναν Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά Μέσα, αμέσως μετά κατέφτασαν στο κατάστημα τρεις γεροδεμένοι άνδρες, οι οποίοι ενδεχομένως λειτουργούν ως «προστασία». Ένας από αυτούς φέρεται να πυροβόλησε τραυματίζοντας έναν απο τους Βουλγάρους στο στέρνο. 

Το οπλοστάσιο των Βουλγάρων

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν πλησίον. Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος μερικοί πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών είναι οι πέντε Βούλγαροι συλληφθέντες ηλικίας 30, 39, 40, 40 και 45 ετών που προκάλεσαν το άγριο επεισόδιο χθες βράδυ σε beach bar της Χανιώτης στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δύο γκλοπ, τρία σπρέι πιπεριού και τρία μαχαίρια.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Στον χώρο που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες. Οι Αρχές αναζητούν τους τρεις σεκιούριτι που κλήθηκαν στο beach bar για να αντιμετωπίσουν τους πέντε Βούλγαρους. Ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τι περιγράφει εθελοντής διασώστης, αυτόπτης μάρτυρας

«Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκομένους οι οποίοι ενεπλάκησαν σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας… Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο σαν πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο… Κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για να χειριστώ το περιστατικό διότι ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκα να αντιμετωπίσω τραύμα από σφαίρα… Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού οι ζωτικές του ενδείξεις ήταν πίεση 200 με 135 και165 σφυγμούς…», περιγράφει ο διασώστης, σύμφωνα με την Εφημερίδα Κασσάνδρα.

Κλείσιμο

Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκομένους οι οποίοι ενεπλάκησαν...

Posted by Ιωάννης Θ. Κολοκυθάς on Friday, August 16, 2024


Στη συνέχεια αναφέρει: «Τα 2 ασθενοφόρα παρέλαβαν και τους τρεις τραυματίες για τα περαιτέρω και τη μεταφορά τους στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας και στο νοσοκομείο Πολυγύρου…
Πληροφορίες για νεκρό μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω την ανάρτηση δεν υπάρχει και σας το λέω 100% και οτιδήποτε άλλο είναι ψευδές».


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης