Θεσπρωτία: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένους θύματα ληστών - Τους ξυλοκόπησαν «αλύπητα»

Θεσπρωτία: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένους θύματα ληστών - Τους ξυλοκόπησαν «αλύπητα»

Το ζευγάρι ηλικίας 82 και 78 χρόνων αιφνιδιάστηκε όταν οι τρεις άγνωστοι όρμησαν στο σπίτι και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν - Άλλη μια ληστεία έλαβε χώρα στον Πύργο το Δεκαπενταύγουστο

astynomia
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν αργά το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στο σπίτι δυο ηλικιωμένων στην περιοχή Παραπόταμος και τους ξυλοκόπησαν αλύπητα για να τους ληστέψουν.

Το ζευγάρι ηλικίας 82 και 78 χρόνων αιφνιδιάστηκε όταν οι τρεις άγνωστοι όρμησαν στο σπίτι και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν για να κάμψουν κάθε πρόθεσή τους να αντισταθούν. Στη συνέχεια, οι δράστες ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ηλικιωμένοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ηγουμενίτσας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και εκεί έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλεια, που ξεκίνησαν έρευνες για την σύλληψη των τριών αγνώστων. Όμως, πιθανολογείται ότι πρόκειται για Αλβανούς που πέρασαν παράνομα τα σύνορα και επέστρεψαν στην πατρίδα τους μετά τη ληστεία.

Άλλη μια ληστεία στον Πύργο τον Δεκαπενταύγουστο

Σε ένα σπίτι στον Πύργο εισέβαλε, αργά το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου,, ένας Ρομά ο οποίος άρπαξε από το λαιμό τον αιφνιδιασμένο ένοικο, τον έσπρωξε βίαια, άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Κλείσιμο
Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον δράστη να κινείται πεζός, βρήκαν το κλεμμένο κινητό που προσπάθησε να ξεφορτωθεί πετώντας το και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κατηγορούμενος για ληστεία κακουργηματικού χαρακτήρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης