Θράκη: Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος θα διακινούσε πάνω από δύο κιλά ηρωίνης

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών - Σύλληψη διακινητή κοκαΐνης στη Δράμα

Επιβεβαιώθηκαν με την συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε σε μια περιοχή της Ροδόπης οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης για έναν ημεδαπό, ο οποίος θα «έσπρωχνε» μεγάλη ποσότητα ηρωίνης στα στέκια τοξικομανών της Θράκης.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε στο πλαίσιο της επιχείρησης και στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους δυο κιλών και 121,3 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε, όπως και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Έπιασαν διακινητή κοκαΐνης

Από την Δράμα πήγαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς είχαν πληροφορίες για έναν αλλοδαπό, ο οποίος διακινούσε κοκαΐνη στην ευρύτερη περιοχή.

Όταν τον, συνέλαβαν, βρήκαν στην κατοχή του δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 105,28 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Ο αλλοδαπός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στη Μαγνησία: Βρέθηκε σορός άνδρα δεμένου χειροπόδαρα - Πρόκειται για 49χρονο που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο;

Θεσπρωτία: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένους θύματα ληστών - Τους ξυλοκόπησαν «αλύπητα»

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Δεν χωρίζουν ούτε στο γυμναστήριο, αθλούνται πιασμένοι χέρι χέρι - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr