Χαλκίδα: «Τσαντάκηδες» τραυμάτισαν ηλικιωμένη και αστυνομικό

Οι δυο ληστές πλησίασαν με όχημα την ανυποψίαστη γυναίκα που περπατούσε σε έναν δρόμο και συνοδηγός άρπαξε και τράβηξε με δύναμη την τσάντα της

Έκανε τον... ζόρικο στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν ένας ανήλικος ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία σε βάρος μιας 70χρονης στην Χαλκίδα, οδηγώντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άλλος νεαρός, άγνωστος προς το παρόν, την περασμένη Τετάρτη.

Οι δυο τους πλησίασαν με το όχημα την ανυποψίαστη γυναίκα που περπατούσε σε έναν δρόμο και συνοδηγός άρπαξε και τράβηξε με δύναμη την τσάντα της, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα τον ανήλικο οδηγό, αλλά εκείνος προέβαλε αντίσταση και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι έναν από αυτούς, πριν ακινητοποιηθεί από τους υπόλοιπους.

Σε βάρος του ανήλικου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη με βαριές κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία, πρόκληση σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, αντίσταση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. ενώ, εκτός από τον συνεργό του, αναζητούνται και οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Καντίροφ: Εξόπλισε με πολυβόλο ένα Tesla Cybertruck - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση από πρόθεση τεσσάρων πυρκαγιών

Κλέλια Ανδριολάτου: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κίμωλο, χορεύει ζεϊμπέκικο και γεμίζει το Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr