Έβρος: Ο αστυνομικός σκύλος «Νόρμαν» βρήκε κρύπτη με χασίς στο αυτοκίνητο αλλοδαπού

Εκ πρώτης όψεως, το αυτοκίνητο φαινόταν καθαρό, ωστόσο, ο σκύλος της αστυνομίας κατάφερε να εντοπίσει κρυμμένη κατεργασμένη κάνναβη

«Καθαρό» φαινόταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αλλοδαπός στην εθνική οδό Ορμενίου– Αρδανίου στον Έβρο, όταν το σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου για να κάνουν τυπικό έλεγχο.

Όμως, ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Νόρμαν» που είχαν μαζί τους είχε άλλη γνώμη, άρχισε να γαβγίζει έντονα, υποδεικνύοντας ένα σημείο στο εσωτερικό του οχήματος. Όταν οι αστυνομικοί το ερεύνησαν καλύτερα, ανακάλυψαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας», συνολικού βάρους 103,5 γραμμαρίων.

Ο αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε αμέσως, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του απήγγειλε κατηγορίες για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του.

Ειδήσεις σήμερα:

Καντίροφ: Εξόπλισε με πολυβόλο ένα Tesla Cybertruck - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση από πρόθεση τεσσάρων πυρκαγιών

Κλέλια Ανδριολάτου: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κίμωλο, χορεύει ζεϊμπέκικο και γεμίζει το Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr