Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 49χρονου

arthrou-49xronos-pteleo
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τη σορό που βρέθηκε νωρίτερα στο Πτελεό Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ένα τατουάζ στην πλάτη επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί στο ρέμα του Πτελεού, σε προχωρημενη σήψη, ανήκει στον εξαφανισμένο 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση ο οποίος εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου.

Η ταυτοποίηση έγινε από το τατουάζ και η ιατροδικαστική εξέταση θα διενεργηθεί τη Δευτέρα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν σήμερα δυο ιατροδικαστές.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε στα gegonota.news ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία. «Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο» είπε.

Κλείσιμο
pteleo_2


pteleo1
pteleo


Ο δικηγόρος της οικογένειας του 49χρονου, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε νωρίτερα στο protothema.gr, αναφέροντας πως έγιναν δύο αιτήματα στην Εισαγγελία του Βόλου και έγιναν δεκτά και τα δύο. Το ένα αφορούσε στον ορισμό τεχνικού συμβούλου-ιατροδικαστή από την πλευρά της οικογένειας και το άλλο, είχε να κάνει με τον αποκλεισμό της περιοχής ώστε να ερευνηθεί εξονυχιστικά το σημείο για άλλα ευρήματα. Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr, η περιοχή είχε ψαχτεί και πριν δύο μήνες, ωστόσο δεν είχε βρεθεί τίποτα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Γιάννης Καραμπάτσης έμενε μόνος του εδώ και χρόνια στον μικρό παραθαλάσσιο οικισμό της περιοχής. Στο σπίτι του, το παράθυρο βρέθηκε ανοικτό, το ραδιόφωνο να παίζει, το φως αναμμένο. Το μπουφάν του με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα εκτός του κινητού του, εντοπίστηκαν στο ελαιοτριβείο της περιοχής. Το κινητό του ήταν και παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες, κληρονόμησε μερικά χρήματα. Ο Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα πού κατευθύνθηκε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1c7mud1z1k1)


Στη συνέχεια τον αγνοούμενο είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του. Ειδοποίησε τη θεία του, αλλά μέχρι εκείνη να κατέβει, ο 49χρονος είχε εξαφανιστεί. Τότε, εκείνη τον κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο αλλά την καθησύχασε. Της είπε ότι είναι καλά και κάνει κάποια ψώνια στην πλατεία. Λίγο μετά τις 9 το πρωί , τον κάλεσε ο θείος του. Ο αγνοούμενος του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο και δεν ήξερε πώς θα φύγει από εκεί, κλείνοντας στη συνέχεια το τηλέφωνο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1i6tpsmdie9)


Όταν αργότερα έσπευσαν στο σημείο ο υπάλληλος του ΚΕΠ με τον κοινοτάρχη δεν τον βρήκαν πουθενά. Το μόνο που εντόπισαν πίσω από κάποια τελάρα, ήταν το σκουρόχρωμο μπουφάν του. Στις τσέπες υπήρχε το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα με την κάρτα τραπέζης και την ταυτότητά του. Στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του ελαιοτριβείου, βρήκαν τις σακούλες με τα πράγματα που είχε πάρει από το περίπτερο και το μίνι Μμάρκετ του χωριού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1i7i36vozg9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1i8r5mtykop)


Σύμφωνα με τον θείο και την θεία του, όλα άλλαξαν από την μέρα που έλαβε 20.000 ευρώ από την πώληση ακίνητου που κληρονόμησε, εκτιμώντας ότι αποτελεί ικανό κίνητρο για να του κάνουν κάποιοι κακό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1i8ui9x1nmp)


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Συνεχίζεται η έρευνα για τον πνιγμό της 8χρονης - Θα καταθέσουν και παιδιά της κατασκήνωσης

Θρήνος στα Χανιά - Νεκροί στο τροχαίο στον ΒΟΑΚ τρεις νέοι 19, 15 και 20 χρόνων, στην Εντατική 22χρονη

Μάχη με τις φλόγες σε έξι μέτωπα στην Τουρκία - Έπεσαν οι άνεμοι στη Σμύρνη, κίνδυνος τώρα για το Αϊδίνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης