Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Σκηνές χάους στο παραλιακό bar - Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστά πρόσωπα του υποκόσμου της Βουλγαρίας

arthrou-xalkidiki
Οι στιγμές της άγριας συμπλοκής με μαχαιριές και πυροβολισμούς στο beach bar της Χαλκιδικής που είχαν ως αποτέλεσμα τρεις τραυματίες και πέντε συλλήψεις καταγράφηκαν σε βίντεο.

Συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, φαίνεται μια ομάδα Βουλγάρων να ξεκινάει τη συμπλοκή πετώντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, έξι άτομα εισβάλλουν στο κατάστημα, με τη σύγκρουση να επεκτείνεται. Οι πελάτες τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ ο άγριος καυγάς συνεχίζεται και έξω από το μαγαζί. Εκεί, οι Βούλγαροι επιτίθενται στον ιδιοκτήτη του bar, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο χτυπούν ασταμάτητα ακόμα και όταν πέφτει στο έδαφος, αδυνατώντας να αντιδράσει.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ibuzxxck6h)

Τι γνωρίζουμε για το βίαιο περιστατικό στο beach bar

Κλείσιμο
Το περιστατικό ξεκίνησε στις 11:45 το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια ομάδα πέντε Βουλγάρων επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του beach bar «Achinos Tuti Beach», υποτίθεται λόγω της καθυστέρησης της παραγγελίας τους.

Το επεισόδιο κλιμακώθηκε γρήγορα, με τους δράστες να χτυπούν άγρια έναν σερβιτόρο και να χρησιμοποιούν ρόπαλα και μαχαίρια. Τρεις μπράβοι του μαγαζιού, επίσης Βούλγαροι, οι οποίοι λειτουργούσαν ως «προστασία» ενός 55χρονου - που είναι αφανής μέτοχος στο μαγαζί -έφτασαν γρήγορα στο σημείο και άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντας δύο άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Για «πρόσωπα του υποκόσμου» κάνει λόγο ο βουλγάρικος τύπος - Ποιός είναι ο «Βέλγος»

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστά πρόσωπα του υποκόσμου της Βουλγαρίας. Η περιοχή γέμισε αμέσως από αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν πέντε άτομα, ηλικίας 30, 39, 40, 40 και 45 ετών, που σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ενώ οι αρχές αναζητούν και τους τρεις σεκιούριτι που κλήθηκαν στο beach bar για «προστασία». Ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σύγκρουση να οφείλεται σε διαφορές μεταξύ μελών της βουλγαρικής μαφίας, με την καθυστέρηση της παραγγελίας να αποτελεί μόνο την αφορμή. Παράλληλα, προανάκριση και έρευνα για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πολύγυρου.

Ο 45χρονος Αλοτζεϊλάτ Ελευθέριος, νόμιμος ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, ο οποίος διατηρεί και ένα εστιατόριο στη Σόφια που αποτελεί στέκι της βουλγαρικής ελίτ και πολιτικών, φέρεται να είναι φίλος με τον 55χρονο αρχηγό της ομάδας που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο, γνωστό ως «ο Βέλγος». Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο «Βέλγος» είναι γνωστός εγκληματίας που θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί, καθώς εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του στη Βουλγαρία.

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν στην κατοχή τους οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, το οποίο θα εξετάσουν καρέ καρέ για να διαπιστώσουν αν υπήρξε κάποιο προηγούμενο επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη και του «Βέλγου».

Το οπλοστάσιο των Βουλγάρων - Κατασχέθηκαν όπλα, μαχαίρια και σπρέι πιπεριού

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν πλησίον. Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος οι πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Στο σημείο της συμπλοκής ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάλυκες πυροβόλων όπλων (διαμετρήματος 0,25’’ και 0,32’’), 3 μαχαίρια, 2 μεταλλικά πτυσσόμενα γκλοπ και 3 σπρέι πιπεριού.

Ειδήσεις σήμερα:

Καντίροφ: Εξόπλισε με πολυβόλο ένα Tesla Cybertruck - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γλυκά Νερά: Συνελήφθη 80χρονος που κατηγορείται για την πρόκληση από πρόθεση τεσσάρων πυρκαγιών

Κλέλια Ανδριολάτου: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κίμωλο, χορεύει ζεϊμπέκικο και γεμίζει το Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης