Ηράκλειο: Τρία επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας σε ένα 24ωρο

Ηράκλειο: Τρία επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας σε ένα 24ωρο

Ένα επιπλέον περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στα Τρίκαλα

endooikogeneiaki
Δεν προλάβαιναν να επεμβαίνουν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας οι αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου της Ασφάλειας στο Ηράκλειο καθώς, μέσα σε λίγες ώρες εν μέσω της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, πέρασαν διαδοχικά χειροπέδες σε τρεις «νταήδες» μετά από καταγγελίες των συζύγων τους.

Το πιο σοβαρό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, όταν ένας 27χρονος Ρομά που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ άρχισε να απειλεί την 26χρονη σύζυγό του και, στη συνέχεια, να την χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Μετά από καταγγελίες γειτόνων του ζευγαριού, ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, παρ’ όλο που η 26χρονη αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι την κακοποίησε.

Πρωταγωνιστής στο δεύτερο επεισόδιο, ήταν ένας 58χρονος Γεωργιανός ο οποίος διαπληκτίστηκε με την 52χρονη σύζυγό του και, αφού την απείλησε, στη συνέχεια την χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Η γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και, στη συνέχεια, σε κύρια ανάκριση.

Το τρίτο περιστατικό συνέβη μέσα στο δωμάτια ενός ξενοδοχείου στην Χερσόνησο, όπου είχε καταλύσει ένα ζευγάρι Γερμανών παραθεριστών. Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης Γερμανίδας, ο 37χρονος σύντροφός της μέθυσε, έσπασε ένα ποτήρι και την απείλησε με αυτό προκαλώντας της ανησυχία για την σωματική της ακεραιότητα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια, για να οδηγηθεί το επόμενο πρωί στην δικαιοσύνη.

Απείλησε τη γυναίκα του

Κλείσιμο
Παρέμβαση αστυνομικών υπήρξε και στα Τρίκαλα, μετά τον έντονο καυγά που ξέσπασε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και είχε ως αποτέλεσμα ο 65χρονος άνδρας να απειλήσει την 56χρονη σύζυγό του ότι θα την σκοτώσει. Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, που πέρασε δυο μερόνυχτα στα κρατητήρια και οδηγήθηκε την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

Ραλφ Σουμάχερ: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του - «Ακουγα τις φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης