Ναταλί Χατζηαντωνίου για λίστα γάμου Κασσελάκη: Δεν είναι αριστερή συμπεριφορά όσο έχετε απλήρωτους εργαζομένους

Ναταλί Χατζηαντωνίου για λίστα γάμου Κασσελάκη: Δεν είναι αριστερή συμπεριφορά όσο έχετε απλήρωτους εργαζομένους

Η Ναταλί Χατζηαντωνίου, πρώην εργαζόμενη στο «Κόκκινο», καταγγέλλει τις καθυστερήσεις των πληρωμών των εργαζομένων στο ραδιοφωνικό σταθμό και την «Αυγή»

natali-xatziantoniou
Κριτική στην στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ασκεί η Ναταλί Χατζηαντωνίου. Η δημοσιογράφος του «105,5 στο Κόκκινο» και της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία ήταν ανάμεσα στους εργαζομένους που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον ραδιοφωνικό σταθμό, επιτέθηκε στον κ. Κασσελάκη για το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι δημοσιογράφοι στα κομματικά μέσα του ΣΥΡΖΑ. 

Συγκεκριμένα, η Ναταλί Χατζηαντωνίου, με αφορμή τη λίστα γάμου Κασσελάκη-Μακμπέθ που είδε το φως της δημοσιότητας, στην ανάρτησή της κάνει λόγο για «μη αριστερή στάση», ενώ απευθυνόμενη στον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη και την όλη δημοσιότητα που έχει λάβει ο επικείμενος γάμος του αναφέρει τα εξής: «Να ζήσετε και να ευτυχήσετε και όλα τα καλά σας ευχόμαστε, αλλά κι όσο έχετε απλήρωτους και απελπισμένους εργαζομένους που εξαρτώνται απ΄ τις αποφάσεις σας, κρατείστε τις ιδιωτικές σας επιλογές αν μη τι άλλο ιδιωτικές. Αλλιώς η πολιτική σας επιχειρηματολογία πάει στο βρόντο. Και κατά διαόλου».
.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή της στο Facebook:

Δυο εικονες. Οι συνάδελφοί μου στην Αυγη και στο Κοκκινο πληρώθηκαν μονον τον Ιούνιο και εκτοτε ούτε καν το επίδομα...

Posted by Nathalie Hatziantoniou on Saturday, August 17, 2024


Δυο εικονες. Οι συνάδελφοί μου στην Αυγη και στο Κοκκινο πληρώθηκαν μονον τον Ιούνιο και εκτοτε ούτε καν το επίδομα αδείας. Το φθινοπωρο θα φτασει ούτως ή αλλως αγριο για πολλους απο εμάς. Και ο κ.Κασσελακης δεδομενων όλων αυτων και ενόψει ολων αυτών, άνοιξε λίστα γάμου. Οι πρώτοι ειναι άνθρωποι που εβαλαν πλατη επι χρόνια στα δυσκολα. Που και στις προσφατες φωτιες εβαλαν απο την τσεπη τους για το ρεπορταζ. Και θελουν εδώ και μηνες καποια απαντηση. Κι έχουν κι αυτοί έρωτες. Κι έχουν κι αυτοί οικογένειες. Κι έχουν κι αυτοί δικαιώματα Σορυ λοιπόν αλλα αυτη δεν είναι αριστερή συμπεριφορά, ούτε Αριστερά εν γενει και δεν χρειαζόμαστε τον Αδωνη να μας το πει. Είναι στοιχειώδες. Και απορώ που δεν υπάρχει ένας βουλευτής να το επισημανει στον κ.Κασσελακη: Να ζήσετε και να ευτυχησετε και όλα τα καλα σας ευχομαστε, αλλά κι όσο έχετε απληρωτους και απελπισμενους εργαζομενους που εξαρτώνται απ τις αποφασεις σας, κρατειστε τις ιδιωτικές σας επιλογές αν μη τι άλλο ιδιωτικές. Αλλιώς η πολιτική σας επιχειρηματολογια πάει στο βρόντο. Και κατα διαόλου. Και δεν χρειάζεται ο Αδωνης να μας το πει. Και κάτι ακομα: όχι άλλο κάρβουνο που ελεγε κι ο Κούρκουλος. Ελεος αληθεια.

Υπενθυμίζεται πως η Ναταλί Χατζηαντωνίου ήταν μία εκ των δημοσιογράφων που πρόσφατα απολύθηκαν από τον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο».



Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

Ραλφ Σουμάχερ: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του - «Ακουγα τις φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης