Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονη

Έδειξε σε ανήλικη φωτογραφίες ανδρικών γεννητικών οργάνων

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ένας 58χρονος μετά την καταδίκη του για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κόρης ενός γείτονά του στο Ρέθυμνο, στην οποία δεν δίστασε να δείξει φωτογραφίες ανδρικών γεννητικών οργάνων που είχε καταχωρημένες στο κινητό του!

Το 16χρονο κορίτσι δεν φαντάστηκε τι ήθελε ο γείτονας, όταν της ζήτησε από το μπαλκόνι του να τον βοηθήσει σε κάτι, αλλά πανικοβλήθηκε μόλις πλησίασε και διαπίστωσε ότι της έδειχνε τις γυμνές φωτογραφίες. Αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα της για το περιστατικό και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια για να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος του παιδόφιλου γείτονα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του το κινητό με τις επίμαχες φωτογραφίες και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 58χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, από το οποίο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών χωρίς αναστολή.

Ολες οι ειδήσεις

Χαλκιδική: Από μια παραγγελία που καθυστέρησε ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς - Ψάχνουν σχέσεις με τη βουλγάρικη μαφία

Αντίστροφη μέτρηση για τον προϋπολογισμό του 2025: Οι βασικές προτεραιότητες - Σύμμαχος στις αποφάσεις τα έσοδα

Ο Ερντογάν «σφραγίζει» τη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη Λιβύη - Τι προβλέπει το νέο τουρκολιβυκό μνημόνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr