Χαλκιδική: Θρήνος για τον 8χρονο που κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του - Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό του

Το παιδί βρισκόταν με συγγενείς του σε οικισμό της Ιερισσού για τις καλοκαιρινές διακοπές όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ιερισσού, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, από τον θάνατο 8χρονου αγοριού.

Το παιδί βρισκόταν με συγγενείς του σε οικισμό της Ιερισσού για τις καλοκαιρινές διακοπές όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου χθες το βράδυ κατέληξε. Σημειώνεται ότι το παιδί υπέφερε από αμυγδαλίτιδα και υπάρχουν ενδείξεις πως εξαιτίας αυτού υπέστη οξεία περικαρδίτιδα.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Παρά την άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται μάλιστα για οικογένεια που διαθέτει εξοχικό στην Ιερισσό και επισκέπτεται την περιοχή τα καλοκαίρια.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος αναφέρει στο Thesstoday.gr ότι «πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε».


Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την ηλεκτρονική λίστα γάμου - Ποιοι τον επικρίνουν, τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Φωτιά σε ρόδα λούνα παρκ σε φεστιβάλ στη Γερμανία - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr