Χανιά: Αγωνία για την υγεία της 22χρονης, παραμένει στην Εντατική - Θλίψη για τους τρεις νέους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

Η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη, προκαλώντας μεγάλη αγωνία στην οικογένεια και τους φίλους της

Το πρωί του Σαββάτου, η πόλη των Χανίων συγκλονίστηκε από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η σύγκρουση μεταξύ ενός ΙΧ αυτοκινήτου και ενός mini bus είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών νέων ατόμων, ηλικίας 15, 19 και 20 ετών. Ανάμεσα στους επιζώντες, η 22χρονη επιβάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το σημείο του ατυχήματος είναι γνωστό για την ύπαρξη σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων στο παρελθόν, γεγονός που ενισχύει την ανησυχία για την οδική ασφάλεια στην περιοχή.



Η 22χρονη εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου οι γιατροί καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες για να τη διατηρήσουν στη ζωή. Η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη, προκαλώντας μεγάλη αγωνία στην οικογένεια και τους φίλους της.

Δυστυχώς, οι προσπάθειες των διασωστών να επαναφέρουν τον 19χρονο και τον 20χρονο στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Οι απώλειες αυτές έχουν βυθίσει σε βαθύ πένθος τις οικογένειες των θυμάτων και ολόκληρη την τοπική κοινότητα.


Η Τροχαία ΒΟΑΚ έχει αναλάβει την έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του ατυχήματος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Η κοινωνία των Χανίων αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της έρευνας, ελπίζοντας ότι θα ληφθούν μέτρα για την αποφυγή μελλοντικών τραγωδιών σε αυτό το επικίνδυνο σημείο του δρόμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την ηλεκτρονική λίστα γάμου - Ποιοι τον επικρίνουν, τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Φωτιά σε ρόδα λούνα παρκ σε φεστιβάλ στη Γερμανία - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr