Κρήτη: Μπαλωθιές κατά ριπάς έξω από εκκλησία στα Χανιά εν ώρα γάμου

Κρήτη: Μπαλωθιές κατά ριπάς έξω από εκκλησία στα Χανιά εν ώρα γάμου

Πέντε άνδρες σε παράταξη ρίχνουν μπαλωθιές κατά ριπάς, ενώ την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο τελείται μυστήριο γάμου και υπάρχουν πάρα πολλοί καλεσμένοι

mpalothies
Στην Κρήτη και τα Χανιά, οι μπαλωθιές σε κοινωνικές εκδηλώσεις συνεχίζονται, παρά τα ατυχήματα που καταγράφονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι σφαίρες πέφτουν «βροχή» την ώρα που τελείται γάμος σε εκκλησία. Γαμπρός και νύφη βρίσκονται στα ενδότερα, αλλά εκτός, παραμένουν πέντε άτομα με τα όπλα ανά χείρας. Το βίντεο δείχνει ένα μέρος από τα όσα έγιναν. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Το βίντεο που προβληματίζει φέρνει στη δημοσιότητα το zarpanews.gr στον απόηχο του βίντεο που κατέγραφε τις σφαίρες να «πέφτουν βροχή» σε παραδοσιακό γλέντι στα Σφάκια.

Μπαλωθιές σε κοινωνική εκδήλωση
Κλείσιμο


Όπως φαίνεται πέντε άνδρες σε παράταξη ρίχνουν μπαλωθιές κατά ριπάς, ενώ την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο τελείται μυστήριο γάμου και υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

Παρά τα δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, ορισμένοι φαίνεται πως συνεχίζουν να διαιωνίζουν αυτό το κακώς εννοούμενο έθιμο. Ίσως οι Αρχές αλλά και οι πολιτικοί του τόπου, είναι ώρα να δουν το θέμα πιο σοβαρά, με μια οργανωμένη εκστρατεία πρόληψης – ενημέρωσης αλλά κυρίως καταστολής με πιο οργανωμένες επεμβάσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την ηλεκτρονική λίστα γάμου - Ποιοι τον επικρίνουν, τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Φωτιά σε ρόδα λούνα παρκ σε φεστιβάλ στη Γερμανία - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης