Τροχαίο στα Χανιά: Αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο, τον Νίκο και τον Θοδωρή - Αγωνία για την 22χρονη Μαρία

Η κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ - Το μοιραίο τροχαίο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Χανιά, με απολογισμό τρεις νεκρούς και μία τραυματία.

Το μοιραίο λευκό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βαν, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, το πρωί του Σαββάτου, παρασέρνοντας στον θάνατο τρεις νεαρούς, ένας εκ των οποίων ανήλικος, ενώ η τέταρτη επιβάτιδα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η 22χρονη Μαρία, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, με την κατάστασή της να είναι σταθερή, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα, σύμφωνα με το creta24.gr.



Την ώρα που η νεαρή δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, τρεις οικογένειες αποχαιρετούν τα παιδιά τους που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή. Οι φίλοι και συνάδελφοι της 22χρονης, ο 16χρονος Αλέξανδρος, ο 18χρονος Νίκος -οδηγός του οχήματος- και ο 20χρονος Θοδωρής «έσβησαν» στο τραγικό τροχαίο βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η οικογένεια και οι φίλοι του 20χρονου Θοδωρή, θα τον αποχαιρετήσουν το πρωί της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Η κηδεία του θα γίνει στις 11:30 στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές.

Η κηδεία του 19χρονου Νίκου θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Ο 19χρονος Νίκος Τζαγκαράκης:



Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν αύριο και τον 15χρονο Αλέξανδρο.

Ο 15χρονος Αλέξανδρος Συμιανάκης:



Το μοιραίο τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ συγκρούστηκε με βαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα δύο ακόμα νεαρά άτομα, εκ των οποίων το ένα κατέληξε λίγο αργότερα.



Στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Τροχαία ΒΟΑΚ, η οποία διερευνά τα αίτια της τραγωδίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Νέα βίντεο από τη συμπλοκή στο beach bar - Πανικόβλητοι έτρεχαν οι θαμώνες, γροθιές, καρέκλες και πυροβολισμοί

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανησυχία μετά τις κινήσεις Λουκασένκο, έστειλε το 1/3 του στρατού του στα σύνορα

Αλέν Ντελόν: Οι τελευταίες φωτογραφίες του, λίγο καιρό πριν πεθάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr