Πάτρα: Κρατούμενος έκρυβε ναρκωτικά στο κελί του

Πάτρα: Κρατούμενος έκρυβε ναρκωτικά στο κελί του

Έξι γραμμάρια ηρωίνης και πενήντα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκαν στο κελί - Συνελήφθη και διακινητής κάνναβης στην Κέρκυρα

fylakes-patra
Απέδωσαν καρπούς οι στοχευμένοι έλεγχοι που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στα κελιά κρατουμένων στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, καθώς σε ένα από αυτά ανακάλυψαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών που επρόκειτο να διατεθούν προς πώληση.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι υπάλληλοι εντόπισαν στο κελί ενός κρατουμένου έξι γραμμάρια ηρωίνης και 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που είχαν εισαχθεί με άγνωστο τρόπο στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας, οι αστυνομικοί της οποίας κατέσχεσαν τις ποσότητες και διενεργούν προανάκριση για να εξακριβωθεί πώς έφτασαν στα χέρια του κρατούμενου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης.

Νεαρός διακινούσε κάνναβη

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 21χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην περιοχή του Ύψου στην Κέρκυρα και συνελήφθη, καθώς, στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν συνολικά 17,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Κλείσιμο
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις - Διαμάχη κυκλωμάτων «βλέπουν» οι Αρχές, τα βίντεο της συμπλοκής

Οικογενειακό casus belli η διαθήκη του Αλέν Ντελόν - Η άγρια κόντρα των παιδιών του για την κληρονομιά του

ΗΠΑ: Τραμπ και Χάρις έγιναν... ζευγάρι χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης