Καβάλα: Βίαιη συμπλοκή με δύο τραυματίες

Καβάλα: Βίαιη συμπλοκή με δύο τραυματίες

Από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, οι αρχές κατέσχεσαν φυσίγγια και δερμάτινη θήκη όπλου

astynomia
Δυο Έλληνες και δυο αλλοδαποί κατηγορούνται για συμμετοχή σε μια αιματηρή συμπλοκή που έγινε πριν από λίγες ημέρες σε έναν οικισμό της Καβάλας για λόγους που εξακολουθούν να παραμένουν αδιευκρίνιστοι και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο κατοίκων, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Το αιματηρό επεισόδιο είχε συμβεί τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας 12 Αυγούστου, όταν οι δυο αλλοδαποί απείλησαν με πυροβόλο όπλο τέσσερις Έλληνες και στην συνέχεια συνεπλάκησαν μαζί τους και τους χτύπησαν με αιχμηρά σιδερένια αντικείμενα, τραυματίζοντας δυο από αυτούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, οργανώθηκε επιχείρηση και συνελήφθη στην Καβάλα ο ένας αλλοδαπός, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκε μία δερμάτινη θήκη όπλου, ενώ στην κατοικία του δεύτερου αλλοδαπού βρέθηκαν 50 φυσίγγια πιστολιού, όχι όμως και το όπλο που χρησιμοποίησαν.

Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης