Θράκη: Ανήλικος έκλεψε τέσσερις μοτοσικλέτες και τις έκρυψε σε χωράφι

Θράκη: Ανήλικος έκλεψε τέσσερις μοτοσικλέτες και τις έκρυψε σε χωράφι

Είχε κλέψει τρεις μοτοσικλέτες μέσα από την πόλη της Κομοτηνής, ενώ και στις 6 Ιουλίου είχε κλέψει άλλη μια μοτοσικλέτα από την Αλεξανδρούπολη - Περιστατικά κλοπών σε άλλες τέσσερις περιοχές της χώρας

omada_dias_xr
Αδυναμία στις μοτοσικλέτες και ιδιαίτερα στις… ξένες φαίνεται πως είχε ένας ανήλικος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κομοτηνή, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει συνολικά τέσσερις από διαφορετικές περιοχές της Θράκης, τον τελευταίο ενάμισι μήνα.

Από τις 3 ως και τις 6 Αυγούστου, είχε κλέψει τρεις μοτοσικλέτες μέσα από την πόλη της Κομοτηνής, ενώ και στις 6 Ιουλίου είχε κλέψει άλλη μια μοτοσικλέτα από την Αλεξανδρούπολη. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν και τις τέσσερις μοτοσικλέτες προσεκτικά κρυμμένες σε διάφορα σημεία μιας αγροτικής περιοχής στην Ροδόπη.

Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ξάφρισαν οινοπνευματώδη ποτά

Την πόρτα της εισόδου ενός κέντρου εκδηλώσεων στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Μεσσήνης- Πύλου διέρρηξαν το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου ένας 46χρονος και ένας 43χρονος και άρπαξαν αλκοολούχα ποτά αξίας 1.500 ευρώ, μία τηλεόραση αξίας 600 ευρώ και 100 ευρώ από το ταμείο.

Κλείσιμο
Όμως, καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας που διέθετε το κατάστημα και συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Μεσσήνη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε.. Όσα από τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Κλοπές σε Καλαμάτα, Μύκονο και Καβάλα

Εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση του υπαλλήλου και τρύπωσε σε ένα κατάστημα ένας 21χρονος Ρομά στην Καλαμάτα, ο οποίος κατάφερε να κλέψει από το ταμείο το ποσό των 150 ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., τον συνέλαβαν και τον προσήγαν για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε βγάλει ταυτότητα.

Ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τραπεζικές κάρτες έκλεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Μύκονο τρεις αλλοδαποί και έσπευσαν να κάνουν τα ψώνια τους με ανέπαφες συναλλαγές. Λίγες ώρες αργότερα, οι δυο 29χρονες γυναίκες και ο 25χρονος συνεργός τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Σύρου.

Δύο αλλοδαποί στην Καβάλα είδαν έναν λουόμενο να βουτάει στην θάλασσα και άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του που περιείχε χρήματα, έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα, το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου. Όμως, συνελήφθησαν λίγα λεπτά μετά από αστυνομικούς του σταθμού Ορφανού και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τη δράση του 80χρονου που φέρεται να έβαλε τέσσερις φωτιές

Μεσόγειος: Στους 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία της θάλασσας στο Ιόνιο - Τα μελτέμια «έσωσαν» το Αιγαίο

Άνδρος: Ελεύθερος ο καπετάνιος του πλοίου μετά το περιστατικό με το ΙΧ που έμεινε στον «αέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης