Άγριος καβγάς σε πλοίο από Κρήτη για Πειραιά: Επιβάτης πιάστηκε στα χέρια με μέλη του πληρώματος

Άγριος καβγάς σε πλοίο από Κρήτη για Πειραιά: Επιβάτης πιάστηκε στα χέρια με μέλη του πληρώματος

Ένας επιβάτης παραπονέθηκε για τις τουαλέτες και δημιουργήθηκε... σύρραξη με μέλη του προσωπικού

kavgas-ploio-mak5
Το ταξίδι με το πλοίο από το λιμάνι των Χανίων προς τον Πειραιά εξελίχθηκε σε ένα απρόσμενο και επεισοδιακό γεγονός, καθώς ξέσπασε έντονος καβγάς που παραλίγο να πάρει διαστάσεις μάχης. Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες και απασχόλησε το πλήρωμα, καθώς η ένταση κορυφώθηκε και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε και προβλήθηκε από την ΕΡΤ, η ατμόσφαιρα στη διάρκεια του ταξιδιού φορτίστηκε επικίνδυνα, με τα αίματα να «ανάβουν» και την αντιπαράθεση να γίνεται ακόμη πιο έντονη. Το συμβάν φαίνεται να ξεκίνησε από μια φαινομενικά μικρή αφορμή, αλλά δεν άργησε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Όλα άρχισαν όταν ένας επιβάτης εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με κάποιο πρόβλημα στις τουαλέτες του πλοίου. Το προσωπικό του πλοίου, που αντιλήφθηκε την ενόχλησή του, επιχείρησε να τον ηρεμήσει και να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία. Ωστόσο, οι προσπάθειες να επιλυθεί το ζήτημα απέτυχαν και σύντομα τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς οι διαφωνίες κλιμακώθηκαν και οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3jna6fvucqx)

Η ένταση συνεχίστηκε όταν ένας άλλος επιβάτης, βλέποντας τη συμπεριφορά του άνδρα που ξεκίνησε τον καβγά, παρενέβη. Απαιτώντας εξηγήσεις για την προσβλητική στάση απέναντι στο προσωπικό του πλοίου, προκάλεσε νέα έκρηξη θυμού. Ο δεύτερος αυτός γύρος τσακωμού ήταν ακόμη πιο έντονος, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει εκρηκτική.

Τελικά, η ένταση υποχώρησε χάρη στην παρέμβαση περισσότερων μελών του πληρώματος, που κατάφεραν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους και να αποκαταστήσουν την τάξη στο πλοίο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φόρος εισοδήματος: Για πρώτη φορά οι επαγγελματίες πληρώνουν περισσότερα από τους μισθωτούς!

Καιρός: Αλλάζει απότομα με βροχές και καταιγίδες - Πού έπεσε χαλάζι, άναψαν φωτιές από τους κεραυνούς (βίντεο)

Αλέν Ντελόν: Άγγελος ή διάβολος; Τα παιδικά τραύματα και οι σχέσεις με τις γυναίκες και τα παιδιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης