Χαλκιδική: Στην ανακρίτρια τρεις Βούλγαροι που εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο σε beach bar

Το επεισόδιο συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον

Στην ανακρίτρια Πολυγύρου οδηγήθηκαν τρεις, από τους συνολικά οκτώ Βούλγαρους υπηκόους, που συνελήφθησαν μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε beach bar στη Χανιώτη της Χαλκιδικής.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες του αιματηρού επεισοδίου οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα. Από αυτούς για τον έναν διατάχθηκε συνέχεια της έρευνας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους εναπομείναντες τέσσερις η υπόθεση πέρασε στα χέρια της ανακρίτριας. Ήδη χθες ο ένας από την τετράδα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα ακολούθησαν την ίδια διαδικασία οι άλλοι τρεις και αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις.

Όσον αφορά τους τρεις τραυματίες, που παραμένουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία, συνελήφθησαν με το αδίκημα της συμπλοκής, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή στο Κορλεόνε στη Σικελία μετά την «προκλητική» ανάρτηση του γιου ενός διαβόητου αρχιμαφιόζου

Έλον Μασκ: Έξαλλος για τον Καντίροφ και το Cybertruck με το πολυβόλο - «Είστε καθυστερημένοι που νομίζετε πως το έδωσα εγώ;»

Κρήτη: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ - «Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr