Νέο βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού στην Κρήτη - Άφαντοι οι δράστες 33 ημέρες μετά την επίθεση

Νέο βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού στην Κρήτη - Άφαντοι οι δράστες 33 ημέρες μετά την επίθεση

Στο βίντεο φαίνεται το θύμα να δέχεται καρέκλα στο κεφάλι και να πέφτει αναίσθητο στο έδαφος, ενώ οι δράστες συνεχίζουν να επιτίθενται με κλοτσιές

ksylodarmos-ellinokanadou-xr
Αποτροπιασμό προκαλεί νέο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το protothema.gr, το οποίο καταγράφει τον βίαιο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού χρηματιστή στο Ηράκλειο Κρήτης, μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το θύμα να δέχεται μια καρέκλα στο κεφάλι και να πέφτει αναίσθητο στο έδαφος, ενώ οι δράστες συνεχίζουν να χτυπούν με κλοτσιές.


Κλείσιμο
Το βίντεο αρχικά καταγράφει δύο άτομα να επιτίθενται με γροθιές εναντίον του 17χρονου γιου του χρηματιστή. Αφού η επίθεση ολοκληρώνεται, οι δύο άνδρες αποχωρούν και συναντούν τους υπόλοιπους δράστες.

Στη συνέχεια, ένας από αυτούς επιτίθεται βίαια στον χρηματιστή, χτυπώντας τον στο κεφάλι με μια καρέκλα. Το θύμα πέφτει αναίσθητο στο έδαφος, ενώ η επίθεση εναντίον του συνεχίζεται με κλοτσιές στο κεφάλι και το σώμα του. Ο άνθρωπος που βρίσκεται από πάνω του και εκλιπαρεί τους δράστες να σταματήσουν να τον χτυπούν, είναι ο 17χρονος γιος του.

Παρά τη σοβαρότητα της επίθεσης και όσα φαίνονται στο βίντεο, έχουν περάσει 33 ημέρες από το συμβάν και οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τους δύο ταυτοποιημένους δράστες εις βάρος των οποίων εκκρεμούν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης . Επιπλέον, ο τρίτος δράστης που χτύπησε το θύμα με την καρέκλα στο κεφάλι παραμένει άγνωστος και δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την καθυστέρηση και αστοχία των αστυνομικών ερευνών.

Το βίντεο ντοκουμέντο αποτελεί τρανταχτή απόδειξη της βαρβαρότητας της επίθεσης που δέχτηκε ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής και αναδεικνύει την ανάγκη για άμεση απόδοση δικαιοσύνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Κέρκυρα για διακοπές η Τζένιφερ Άνιστον - Ήρθε αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη

Προειδοποίηση Κολυδά: Προσοχή, ξεκινά ο δεύτερος γύρος της κακοκαιρίας - Δείτε χάρτη με τις επικίνδυνες περιοχές

Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Μάντσεστερ - Μία νεκρή, δύο σοβαρά τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης