Σφραγίστηκε το beach bar στη Χαλκιδική όπου έγινε η συμπλοκή με τους πυροβολισμούς

Σφραγίστηκε το beach bar στη Χαλκιδική όπου έγινε η συμπλοκή με τους πυροβολισμούς

 Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι πέντε Βούλγαροι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Πολυγύρου

xalkidiki-xylo-art
Το beach bar όπου συνέβη το περιστατικό με τους πυρβολισμούς μεταξύ των Βούλγαρων θαμώνων σφραγίστηκε τη Δευτέρα (19/8) από τον Δήμο Κασσάνδρας όπου και υπάγεται.

Νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Πολυγύρου τρεις, από τους συνολικά οκτώ, Βούλγαρους υπηκόους, που συνελήφθησαν μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε beach bar στη Χανιώτη της Χαλκιδικής.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Κλείσιμο
Οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες του αιματηρού επεισοδίου οδηγήθηκαν χθες, Κυριακή, στον εισαγγελέα. Από αυτούς για τον έναν διατάχθηκε συνέχεια της έρευνας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους εναπομείναντες τέσσερις η υπόθεση πέρασε στα χέρια της ανακρίτριας. Ήδη χθες ο ένας από την τετράδα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου, ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, που απολογήθηκαν σήμερα για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.

Όσον αφορά τους τρεις τραυματίες, που παραμένουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία, συνελήφθησαν με το αδίκημα της συμπλοκής, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με νεκρή 39χρονη στην Κέρκυρα - Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε σε τοιχίο


Το χτύπημα του Ισραήλ στη Χοντέιντα πιθανόν είναι έγκλημα πολέμου, λέει η Human Rights Watch

Περισσότεροι από 121.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή Κουρσκ, ανακοίνωσε η Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης