Λάρισα: Σε φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου και της κόρης του

Για το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία οι γείτονες - Είχε ασκήσει βία ενάντια στη σύζυγό του και στο παρελθόν

Σε φυλάκιση τριών ετών και οκτώ μηνών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Λάρισα για σειρά πράξεων ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του και της ανήλικης κόρης τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο larissanet.gr, ο άνδρας έχει κακαταδικαστεί άλλες δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Ο ιστότοπος, αναφερόμενος στην πιο πρόσφατη καταδίκη του άνδρα, αναφέρει ότι την προηγούμενη εβδομάδα σε συνοικία της Λάρισας, ο άνδρας έβρισε, απείλησε, χτύπησε την σύζυγο του και της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό προκαλώντας της αμυχή. Επίσης, χτύπησε και την ανήλικη κόρη του η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τις πράξεις του στο Αυτώφορο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας και τις απέδωσε στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ ζητούσε επανειλημμένως συγνώμη για τη συμπεριφορά του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ωστόσο, λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα των περιστατικών, αποφασίστηκε να μην υπάρξει αναστολή στην ποινή του.

Να σημειωθεί πως για το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία οι γείτονες και ο άντρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτεπάγγελτου χαρακτήρα των πράξεων ενδοοικογενειακής βίας. 

Συνολικά οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος αφορούν μεταξύ άλλων παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, εξύβριση, ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική κάκωση.


Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: Μπαράζ λουκέτων και πρόστιμα άνω του 1 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή - Πάνω από 48.000 επιτόπιοι έλεγχοι


Κακοκαιρία: Επιφυλακή για το δεύτερο κύμα ακραίων φαινομένων - 30.000 κεραυνοί μέσα σε 18 ώρες - Βίντεο

Σαμαρά, Καρύδη και Κωνσταντινίδου προσπαθούν να ανέβουν πάνω στο SUP για μια φωτογραφία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr