Σαντορίνη: Εξωθούσε 34χρονη στην πορνεία έναντι αμοιβής, για δύο μήνες

Ο 19χρονος που συνελήφθη, βιντεοσκοπούσε τα ραντεβού της γυναίκας με άλλους άντρες

Συνελήφθη 19χρονος Πολωνός που εξωθούσε στην πορνεία 34χρονη Ουκρανή έναντι αμοιβής, στη Σαντορίνη.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η γυναίκα κατήγγειλε όσα γίνονταν από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο. Μάλιστα, την Κυριακή 18 Αυγούστου όταν η 34χρονη αρνήθηκε να συνεχίσει, την χτύπησε στο πρόσωπο. Επίσης, ο 19χρονος βιντεοσκοπούσε τα ραντεβού της γυναίκας με άλλους άντρες.

Ο άνδρας, μετά την καταγγελία, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στους αστυνομικούς ομολόγησε πως είχε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, την οποία παρέδωσε οικειοθελώς, συνολικού μικτού βάρους (1,37) γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, προερχόμενο από εγκληματική δράση.

Σημειώνεται πως η 34χρονη Ουκρανή δεν επιθυμούσε εξέταση από ιατροδικαστή, ωστόσο προσκομίστηκε ιατρική βεβαίωση από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας στο οποίο είχε μεταβεί μετά την πρόκληση των σωματικών βλαβών από τον δράστη.

Επιπλέον, η γυναίκα ενημερώθηκε εγγράφως για τη δυνατότητα παροχής Panic Button, ωστόσο δεν επιθυμούσε την εγκατάστασή του. Επίσης, δεν επιθυμούσε μετάβαση σε ασφαλή χώρο και μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα σε κατάλυμα που εκείνη ήθελε.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr