Αλεξανδρούπολη: Για ανθρωποκτονία ο 18χρονος πορτιέρης μετά τον θάνατο του πολύτεκνου που ξυλοκόπησε σε κλαμπ

Μένει να αποφασίσουν εισαγγελέας και ανακριτής αν θα θεωρήσουν ότι υπήρξε πρόθεση, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα προφυλακιστεί

Αλλάζει το κατηγορητήριο για τον 18χρονο πορτιέρη του νυχτερινού κλαμπ στις Φέρες του Έβρου, μετά τον θάνατο του 42χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών τον οποίο πέταξε με μια λαβή γνώστη πολεμικών τεχνών έξω από το μαγαζί παρεμβαίνοντας σε καυγά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να υποκύψει.

Πλέον, ο νεαρός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και μένει να αποφασίσουν εισαγγελέας και ανακριτής αν θα θεωρήσουν ότι υπήρξε πρόθεση, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα προφυλακιστεί. Αρχικά, ο νεαρός κατηγορήθηκε για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 1.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης, λόγω μετεφηβικής ηλικίας και επειδή δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, κατά την διάρκεια διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο, όταν ο άτυχος πολύτεκνος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί. Εκείνος ζήτησε εξηγήσεις από τον 42χρονο και ξέσπασε έντονος καβγάς που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο, με την παρέμβαση του 18χρονου πορτιέρη.

Ο νεαρός κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα τον 42χρονο, ο οποίος έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του έχοντας υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αμέσως, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι αλλά εξ αρχής οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της κατάστασής του. Πράγματι, μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο άτυχος άνδρας έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πατέρας της νεαρής που τραυματίστηκε ελαφρά από το ποτήρι που είχε σπάσει ο 42χρονος, είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας με την κατηγορίας της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αλλά η έρευνα για το περιστατικό έδειξε ότι δεν είχε ανάμιξη στον τραυματισμό του πολύτεκνου κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.






Ειδήσεις σήμερα:

Όταν τα λούνα παρκ σκορπίζουν τον τρόμο: Τα κακοσυντηρημένα παιχνίδια που κόστισαν τις ζωές παιδιών

«Yes, she can»: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για την πρόεδρο Χάρις, λέει ο Ομπάμα και κατακεραυνώνει τον Τραμπ

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια γάμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr