Καστελόριζο: Τοποθέτηση ιατρού οπλίτη θητείας στο Καστελόριζο

Aπό την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων του στην εν λόγω θέση, δικαιούται, πλέον της προβλεπόμενης αμοιβής από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Με κοινή απόφαση του υφυπουργού Εθνικής 'Αμυνας και της προισταμένης της γενικής διεύθυνσης υπηρεσιών υγείας του υπουργείου Υγείας οπλίτης θητείας -πτυχιούχος Ιατρικής- τοποθετείται στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Καστελορίζου για την κάλυψη κενής ιατρικής θέσης.

Το χρονικό διάστημα της εκπλήρωσης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης του ανωτέρω Οπλίτη θητείας, αναγνωρίζεται ως χρόνος εκπλήρωσης και της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου.

Aπό την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων του στην εν λόγω θέση, δικαιούται, πλέον της προβλεπόμενης αμοιβής από το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, τις οριζόμενες από το υπουργείο Υγείας μηνιαίες αποδοχές των ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου και την αποζημίωση για τις πραγματοποιθείσες εφημερίες, το οποίο και τις καταβάλλει από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του πιστώσεις.

«Το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στους ακρίτες μας, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη, προασπίζοντας την ευημερία των πολιτών και την ισότιμη πρόσβασή τους στο ύψιστο αγαθό της υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε σχετικά ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πλειστηριασμοί: Γνωστές οικογένειες και εταιρείες που μπήκαν στη νέα λίστα με τα «σφυριά»

Politico: Οι διασυνδέσεις του Μάικ Λιντς με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης που ισοπέδωσε την πόλη το 1917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr