Δύο τραυματίες έπειτα από αναταράξεις σε πτήση από Κέρκυρα για Λονδίνο

Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Ρώμη

Πτήση της EasyJet από την Κέρκυρα με προορισμό το Γκάτγουικ του Λονδίνου τη Δευτέρα 19 Αυγούστου αναγκάστηκε να εκτραπεί προς τη Ρώμη, όταν λόγω αναταράξεων πάνω από τον ιταλικό εναέριο χώρο τραυματίστηκαν δύο μέλη του πληρώματος.

Ένα άλλο αεροπλάνο στάλθηκε για να παραλάβει τους επιβάτες, οι οποίοι τελικά έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με το CNN, εκπρόσωπος της EasyJet ανέφερε: «Το αεροσκάφος δεν είχε υποστεί ζημιές. Η πτήση EZY8120 από Κέρκυρα προς Λονδίνο στις 19 Αυγούστου παρουσίασε αναταράξεις που δυστυχώς είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη του πληρώματος καμπίνας. Ως αποτέλεσμα, ο κυβερνήτης έλαβε την απόφαση να εκτραπεί προς τη Ρώμη, όπου τα μέλη του πληρώματος έλαβαν ιατρική φροντίδα. Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της easyJet και οι πιλότοι μας είναι εκπαιδευμένοι να διαχειρίζονται περιστατικά αναταράξεων. Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στη Ρώμη, όπου οι πελάτες υποστηρίχθηκαν στον τερματικό σταθμό και κανονίστηκε η αντικατάσταση του πληρώματος και του αεροσκάφους για τη συνέχιση της πτήσης προς το Γκάτγουικ του Λονδίνου».

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να πει αν τα τραυματισμένα μέλη του πληρώματος μπόρεσαν να επιστρέψουν στο Γκάτγουικ μαζί με τους επιβάτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Παλέρμο: Βρέθηκε η σορός του μεγιστάνα Μάικ Λιντς και της κόρης του - Συνολικά 5 οι νεκροί, αγνοούνται ακόμη δύο

ΑΑΔΕ: «Πάρτι» φοροδιαφυγής από 52 επιχειρήσεις e-shop - Είχαν αδήλωτες πωλήσεις άνω των 18,5 εκατ. ευρώ

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Αναρτήθηκαν τα 6.211 ονόματα - Δείτε τις λίστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr