Έτοιμοι για το Σχολείο – Αυτή την Κυριακή με το Θέμα, μια ειδική έκδοση του Cantina με 100 συνταγές που θα λατρέψουν οι μαθητές, οι φοιτητές, αλλά και οι εργαζόμενοι στο γραφείο

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, αλλά το Cantina σάς προετοιμάζει από τώρα για την επόμενη φάση, αυτή του Σεπτεμβρίου: Ανοίγουν τα σχολεία, αρχίζουν τα μαθήματα, αλλά και η επιστροφή στο γραφείο για τους μεγαλύτερους θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους

Αυτή την Κυριακή, το Cantina έχει δημιουργήσει μια μοναδική σύνθεση από πολύ επιλεγμένες συνταγές που είναι χορταστικές, απολαυστικές και κατάλληλες για μεταφορά.

Ανακαλύψτε:
  1. Θρεπτικές συνταγές για το δεκατιανό και τα σνακ της ημέρας.
  2. Τα πιο νόστιμα, σπιτικά, street food πιάτα για τους μαθητές μας.
  3. Μαγειρευτά και ελληνικά, για τα γεύματα της εβδομάδας.

Και αυτή τη χρονιά, επιλέξαμε και υλοποιήσαμε για εσάς συνταγές που σίγουρα τα μικρά σας θα λατρέψουν, αλλά και τους μεγαλύτερους θα τους απαλλάξουν από τον καθημερινό προβληματισμό τού «τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα».

Με πρώτες ύλες απλές, αλλά θρεπτικές, εποχικές, που εύκολα θα βρείτε στα ράφια και τα ψυγεία, δημιουργήσαμε έναν οδηγό με 100 συνταγές.

Το Cantina περιλαμβάνει 4 κατηγορίες συνταγών και καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών, αλλά και μεγαλύτερων από το πρωί μέχρι το βράδυ, με γλυκές και αλμυρές προτάσεις.

Street food από σπίτι
Ό,τι πιο πολύ αγαπούν τα παιδιά: Σουβλάκια, πίτσες, μπέργκερ - τα ετοιμάζουμε στην κουζίνα μας, σε εκδοχές εξίσου νόστιμες και σίγουρα πιο υγιεινές, για να τα απολαμβάνουμε μαζί τους.

Δεκατιανό για το διάλειμμα
Δίνει δύναμη και ενέργεια για την ημέρα, το κολατσιό που όλοι αγαπούν, αλμυρό ή γλυκό, αλλά πάντοτε νόστιμο και θρεπτικό. Με υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και φυτικές ίνες, απαραίτητα στοιχεία για την καθημερινή διατροφή.

Σνακ γλυκά και αλμυρά
Το κάτι παραπάνω, η νοστιμιά που συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή μπορεί να είναι γλυκιά ή αλμυρή. Με ταχίνι και φρούτα, φυστικοβούτυρο και διάφορους ξηρούς καρπούς, με λαχανικά της εποχής και τα πιο νόστιμα τυριά, τα σνακ δίνουν ενέργεια.

Κυρίως γεύμα, κυρίως νόστιμο
Συγκεντρώσαμε όλα τα υλικά που αγαπούν τα παιδιά, ζυμαρικά και ρύζι, κιμά και κοτόπουλο, προσθέσαμε λαχανικά και όσπρια και φτιάξαμε μια σειρά από συνταγές για το βασικό πιάτο της ημέρας. Εύκολες στην υλοποίησή τους, είναι ιδανικές για το lunch box μικρών αλλά και μεγάλων!

Αυτή την Κυριακή με το Θέμα μην χάσετε την ειδική έκδοση του Cantina
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr