Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη - Είναι το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένειά του

Τραγική κατάληξη για τον 33χρονο πατέρα δύο παιδιών από τη Λέσβο που είχε πάει για διακοπές στην Ξάνθη - Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ξάνθη με τον θάνατο του 33χρονου Ραφαήλ, εκπαιδευτή παρά πέντε ο οποίος έχασε τη ζωή του σε πτήση με το ανεμόπτερο.

Τραγικό χτύπημα της μοίρας για τη μητέρα του, που, όπως αναφέρει το ertnews.gr, έχει χάσει στο παρελθόν άλλα δύο παιδιά σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

Ο 33χρονος, με καταγωγή από τη Λέσβο, βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών, όταν στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη θέλησε να κάνει μια πτήση με το ανεμόπτερο που έμελλε να είναι και η μοιραία.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi, ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Λέσβο, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα. Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Η οικογένεια του 33χρονου άνδρα, συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια, ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο των τραπεζών για φθηνά στεγαστικά δάνεια - Τα νέα όρια ηλικίας και το κριτήριο παλαιότητας

Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Γουόλς ξεσήκωσε το πλήθος - Τα δάκρυα του γιου του

Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr