Συνελήφθη ένας 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Πειραιά με την κατηγορία ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα στο Πέραμα την Τρίτη 20/8.
Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, ο 48χρονος την έγδυσε και την βίαζε για ένα τέταρτο μέσα στο απορριμματοφόρο. Ο άνδρας που συνελήφθη, αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη καταγγέλλουσα αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, λέγοντας πως δεν πρόκειται για βιασμό.
Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!