Χαλκιδική: Να πούνε στα παιδιά μου και στη μαμά τους ποιος σκότωσε το παιδί, λέει ο πατέρας του 19χρονου

Χαλκιδική: Να πούνε στα παιδιά μου και στη μαμά τους ποιος σκότωσε το παιδί, λέει ο πατέρας του 19χρονου

Είναι σάπια, παλιά και αποκολλήθηκε το πρώτο δίλεπτο, η αμέλεια έφερε τον θάνατο, τόνισε ο πατέρας του 19χρονου

louna-park-arthrou-0
Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν λίγες μέρες σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική, βρέθηκε σήμερα στο σημείο της τραγωδίας στο Πευκοχώρι, συνοδευόμενος από τον άλλο γιο του. Εξέτασαν και οι ίδιοι το παιχνίδι όπου ο 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις του ζήτησε δικαίωση για την οικογένεια.

«Απ’ ότι γνωρίζω, πιστεύω ξεκινάμε με πλημμεληματικές και καταλήγουν στο αποτέλεσμα σε κακουργηματικές πράξεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και με πιθανότητα κακουργηματικής πράξης δεν τους αφήνουν να φύγουν. Απ’ ότι καταλαβαίνω για να έχει σταματήσει να φυλάσσεται ο χώρος έχει τελειώσει η πραγματογνωμοσύνη του διορισμένου ανθρώπου από την υπηρεσία για το πόρισμα, το οποίο από ότι γνωρίζουμε δεν έχει φτάσει κάπου για να αξιολογηθεί και να απαγγελθεί μια νέα κατηγορία» τόνισε ο πατέρας του 19χρονου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3mfuosmrgc9)
Κλείσιμο


Και πρόσθεσε: «Στις φωτογραφίες που έχω λάβει εγώ προσωπικά αποδεικνύεται χωρίς κανένα εμπειρογνώμονα, χωρίς καμία κάμερα, ότι εδώ έρχονται και χάνουν τα παιδιά τους. Είναι σάπια, παλιά και αποκολλήθηκε το πρώτο δίλεπτο. Αυτά ήταν γνωστά. Η αμέλεια έφερε τον θάνατο. Θάνατος, κακούργημα πού είναι οι τύποι; Απ’ ότι φαίνεται δεν τους βρίσκουν, πρέπει να ψάξουμε να τους βρούμε εμείς εδώ. Η δικαίωση ξέρετε ποια είναι; Να πούνε στον γιο μου και στον άλλον, και στη μαμά τους, ποιος σκότωσε το παιδί…».

Με ποινικό παρελθόν ο 21χρονος χειριστής στο λούνα παρκ

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως η υπόθεση του τραγικού θανάτου του 19χρονου στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής. Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του όταν η καρέκλα του παιχνιδιού στο οποίο επέβαινε αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώπιον των αδελφών και της μητέρας του.

Το λούνα παρκ σφραγίστηκε από τις Αρχές, ενώ ο 21χρονος χειριστής, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή μετά το περιστατικό, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Κιλκίς την Τρίτη 20 Αυγούστου. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση και τον άφησε ελεύθερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 21χρονος έχει βαρύ ποινικό παρελθόν, με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και κλοπές αυτοκινήτων. Έχει συλληφθεί στο παρελθόν μετά από έκδοση εντάλματος και έχει προσαχθεί συνολικά έξι φορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ζούσε στο Κιλκίς και είχε μεταβεί στη Χαλκιδική για να ξεφύγει από άτομα που τον καταδίωκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών»

Ξάνθη: Ήταν πάρα πολύ έμπειρος στις πτήσεις, λέει η σύζυγος του 33χρονου που έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε

Μπεν Άφλεκ: Λίγες ώρες πριν η Λόπεζ καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο ηθοποιός βρισκόταν με την Γκάρνερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης