Δήμαρχος Κασσάνδρας: «Το τελευταίο δίμηνο απειλήθηκα, το τουριστικό προϊόν του δήμου έχει ξεφύγει»

Δήμαρχος Κασσάνδρας: «Το τελευταίο δίμηνο απειλήθηκα, το τουριστικό προϊόν του δήμου έχει ξεφύγει»

Τι ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

dimos-kassandras
Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 22 Αυγούστου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, τρεις μέρες μετά την τραγωδία που έπληξε την περιοχή σπό τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ της περιοχής

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, η οποία πήρε πρώτη το λόγο, δήλωσε τα εξής: «Πριν τρεις ημέρες και μάλλον τις τελευταίες ημέρες που έγινε το τραγικό συμβάν και λίγες ημέρες πιο πριν που έγινε το τραγικό συμβάν στην κατασκήνωση, στον δήμο Κασσάνδρας, συνέβησαν δύο τραγικά συμβάντα με την απώλεια της οκτάχρονης Αγγελικούλας και του 19χρονου Γιάννη».

«Θέλω να αναφέρω στο σώμα την οδύνη μας για τις δύο τραγωδίες. Να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες που αυτή τη στιγμή βιώνουν έναν ανείπωτο πόνο με την απώλεια των παιδιών τους. Είμαι πολύ συγκλονισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη γιατί ξέρετε πολύ καλά έχω ζήσει ακριβώς το ίδιο συμβάν», συνεχίζει η κα Χαλκιά, σύμφωνα με δηλώσεις που παρέχει το thesstoday.

«Εγώ προσωπικά ως δήμαρχος και ο δήμος είναι δίπλα στις οικογένειες και συγκεκριμένα δίπλα στην οικογένεια του Γιάννη. Θα είμαστε αρωγοί ώστε να βοηθήσουμε και να αποδειχτεί η αλήθεια του τι συνέβη», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
«Το τελευταίο δίμηνο εγώ απειλήθηκα, για τα ατυχήματα που μπορεί να μου συμβούν. Το τουριστικό προϊόν του δήμου Κασσάνδρας έχει ξεφύγει. Παίρνω την πρωτοβουλία αναδιάρθρωσης του τουριστικού μας προϊόντος. Δεν θα αφήσουμε την Κασσάνδρα να φτάσει εδώ όπου έχει φτάσει. Ο πιο όμορφος δήμος της Ελλάδας συζητιέται για το πιο τραγικό γεγονός. Είμαι δίπλα στις οικογένειες με ό,τι αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος. Από εδώ και πέρα αν και το πρόβλημά μας είναι ένα: μας αντιμετωπίζουν σαν ένα δήμο 17.000 και εμείς το καλοκαίρι ξεπερνάμε τους 800.000. Οι επιχειρηματίες εκμεταλλεύονται το ότι δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός», δήλωσε η δήμαρχος.


Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα - «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε


Financial Times: Το ΝΑΤΟ πρέπει να αντιδράσει στην συμφωνία Ερντογάν και Πούτιν για τον πυρηνικό σταθμό στο Ακούγιου

Ικαρία: Εντοπίστηκε σπάνιο, δηλητηριώδες έντομο σε παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης