Τροχαίο οδήγησε στην εξιχνίαση 21 διαρρήξεων στη Μεσσηνία

Τροχαίο οδήγησε στην εξιχνίαση 21 διαρρήξεων στη Μεσσηνία

Πάνω στη φούρια τους να διαφύγουν, οι δύο δράστες προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματισμούς

gargalianoi
Πάνω στη φούρια τους να διαφύγουν, προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματισμούς στη Μεσσηνία δυο Πακιστανοί, ένας από τους οποίους είναι ανήλικος. Όταν συνελήφθησαν, αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαπράξει 21 κλοπές και απόπειρες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τριφυλίας.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 το πρωί της Τετάρτης, όταν οι αλλοδαποί κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς με ένα κλεμμένο όχημα στην επαρχιακή οδό Φιλιατρών – Μαραθόπολης. Όμως, ο 33χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια το όχημά τους που είχε κλαπεί λίγη ώρα νωρίτερα από τοπική κοινότητα των Γαργαλιάνων προσέκρουσε σε έναν στύλο φωτισμού της Δ.Ε.Η. και ανατράπηκε. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ευτυχώς ελαφρά.

Στο πλαίσιο της επεξεργασίας στοιχείων από τους αστυνομικούς των τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων και τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών Καλαμάτας εξακριβώθηκε ότι, από τις 24 Απριλίου ως τη σύλληψή τους, οι αλλοδαποί είχαν διαρρήξει 19 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τριφυλίας και είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τα 74.000 ευρώ, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλο ένα σπίτι και μια εκκλησία.

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες κατά συρροή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.





Ειδήσεις σήμερα:

Στο «δόκανο» της εφορίας Ι.Χ, ακίνητα και… πελατολόγιο

Υποχωρούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, δύσκολο τριήμερο με μελτέμια

Η Χάρις υπόσχεται να κλείσει συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και να σταθεί «στο πλευρό της Ουκρανίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης