Με εντολές από τη φυλακή διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στη Ρόδο

Με εντολές από τη φυλακή διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στη Ρόδο

Δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων για κατοχή, διακίνηση, αγορά και νόθευση ναρκωτικών

peripoliko_mera_art
Ακολουθώντας τις εντολές ενός 31χρονου συμπατριώτη του ο οποίος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, έκανε αλισβερίσι ναρκωτικών στη Ρόδο μαζί με έναν 25χρονο ομοεθνή του ένας 26χρονος Αλβανός, που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών το απόγευμα της Τετάρτης.

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν για τις παράνομες δοσοληψίες τους οι αστυνομικοί, έκαναν στοχευμένο έλεγχο στο νεαρό αλλοδαπό και έρευνα στην κατοικία του, όπου βρήκαν κοκαΐνη βάρους 34 γραμμάριων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 411 γραμμάριων, 17 συσκευασίες φαρμακευτικού σκευάσματος για νόθευση της κοκαΐνης και δυο ζυγαριές ακριβείας, ενώ κατέσχεσαν και μετρητά ύψους 1.175 ευρώ.

Η δικογραφία για κατοχή, διακίνηση, αγορά και νόθευση ναρκωτικών που σχηματίστηκε σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, περιλαμβάνει τόσο τον 31χρονο έγκλειστο “αρχηγό” του κυκλώματος όσο και τον 25χρονο που αναζητείται και κατηγορείται και για παράνομη διαμονή στη χώρα.

Συνελήφθη με κάνναβη και ζυγαριά

Αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι ενός άνδρα στην περιοχή της Λεύκας στην Πάτρα έκαναν την Τετάρτη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά. Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν 90 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά κι έτσι ο ένοικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.



Ειδήσεις σήμερα:

Η εικόνα που δημιουργήθηκε από το AI για το πρόσωπο του Ιησού από την Ιερά Σινδόνη

Στο «δόκανο» της εφορίας Ι.Χ, ακίνητα και… πελατολόγιο

27 διαφορετικά ανθρωποειδή ρομπότ σε παγκόσμια διάσκεψη στην Κίνα - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης