Άγιος Παντελεήμονας: Ανήλικοι άρπαξαν αλυσίδες λαιμού από πεζούς - Τρεις συλλήψεις

Άγιος Παντελεήμονας: Ανήλικοι άρπαξαν αλυσίδες λαιμού από πεζούς - Τρεις συλλήψεις

17χρονος αφαίρεσε με βίαιο τράβηγμα 2 χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό από 22χρονο στις αποβάθρες του σταθμού «Αττική» - Σε άλλο περιστατικό 14χρονος και 17χρονος προσέγγισαν παρέα και αφού ακινητοποίησαν 26χρονο του αφαίρεσαν αλυσίδα λαιμού

astynomia_peripoliko
Συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης (21/8) στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράση, 17χρονος αλλοδαπός για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος προσέγγισε 22χρονο στις αποβάθρες του σταθμού «Αττική» και λίγο μετά την έξοδο του από το σταθμό έτρεξε προς το μέρος του και του αφαίρεσε με βίαιο τράβηγμα 2 χρυσές αλυσίδες από το λαιμό του.

Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από στοχευμένες αναζητήσεις εντόπισαν σε κοντινό σημείο τον δράστη και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείς Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παράλληλα, συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης (22/8) στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 2 ανήλικοι, ηλικίας 14 και 17 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ατόμων και αφού ακινητοποίησαν 26χρονο αλλοδαπό, του αφαίρεσαν αλυσίδα λαιμού.

Κλείσιμο
Περιπολούντες αστυνομικοί την Άμεσης Δράσης, στο πλαίσιο αναζητήσεων, εντόπισαν τους δράστες στην Πλατεία Βικτωρίας και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Ταχύπλοο με μετανάστες από την Τουρκία προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού, νεκρός ένας αλλοδαπός

Βρετανός 67 ετών ο πρώτος ασθενής που έλαβε το εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα - Το μήνυμά του

Θεσσαλονίκη: Σε απέραντη στέπα μετατράπηκε η λιμνοθάλασσα του Καλοχωρίου, λόγω της κλιματικής κρίσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης