Πιερία: Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκε στο χέρι ένα εξάχρονο αγόρι

Πιερία: Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ - Τραυματίστηκε στο χέρι ένα εξάχρονο αγόρι

«Διένυσε λίγα μέτρα και εκτροχιάστηκε μόνο το βαγόνι του γιου μου», λέει η μητέρα του παιδιού - Οι γονείς κάλεσαν την αστυνομία και έκαναν μήνυση στους υπεύθυνους

pieria-m
Σε «τρενάκι του τρόμου» εξελίχθηκε η βόλτα ενός εξάχρονου σε λούνα παρκ στην Πιερία, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ επέβαινε σε αυτό.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Star, στον οποίο μίλησε η μητέρα του αγοριού, ο 6χρονος είχε επισκεφθεί το λούνα παρκ με την οικογένειά του στις 12 Αυγούστου. Ζήτησε από την μητέρα του να ανέβει στο τρενάκι, στο οποίο μάλιστα, όταν επιχείρησε να δεθεί με τη ζώνη του, ο χειριστής του είπε πως «δεν χρειάζεται».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3nj2v6nu0fl)

«Μετά από λίγες περιστροφές που έκανε το τρενάκι ακινητοποιήθηκε. Ήρθε σε λίγο ο χειριστής, το έθεσε σε λειτουργία και ξεκίνησε το βαγόνι που ήταν ο γιος μου να βγάζει σπίθες από τις ρόδες κάτω…», είπε η μητέρα του αγοριού.

Κλείσιμο
«Διένυσε λίγα μέτρα και εκτροχιάστηκε μόνο το βαγόνι του γιου μου. Έπεσε προς τα προστατευτικά κιγγκλιδώματα, τα παρέσυρε και εκείνα και γύρισε στο πλάι και προς τα κάτω το βαγόνι. Το παιδί μου είναι μικρό. Ευτυχώς κρατήθηκε μόνος του από το σίδερο και δεν έφυγε από το τρενάκι. Θα μπορούσε να είχε φύγει και να είχε χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος. Χτύπησε λίγο το χεράκι του» τόνισε η μητέρα του 6χρονου.

Σημειώνεται πως η οικογένεια κατέθεσε μήνυση εναντίον της επιχείρησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι γονείς μετέφεραν το παιδάκι στο κέντρο υγείας Λιτοχώρου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια αποχώρησε.

Μετά την καταγγελία, συνελήφθησαν, η 78χρονη υπεύθυνη του λούνα παρκ και ο 51χρονος χειριστής του παιχνιδιού. Σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Για την υπόθεση διορίστηκε πραγματογνώμονας και αναμένονται τα αποτελέσματα από την έρευνά του.

Ειδήσεις σήμερα:

Λινού: Παρέδωσα όλα τα στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis στον Κασσελάκη, θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη


Παλέρμο: Πώς θα γίνει η έρευνα για ανθρωποκτονία για το ναυάγιο - Συγκινητικό μήνυμα της αδελφής της Χάνα Λιντς

Ανδρέας Μπάρκουλης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον θάνατό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης