Ναύπακτος: Μαχαίρωσε νεαρό επειδή παρενοχλούσε την κόρη του

Ναύπακτος: Μαχαίρωσε νεαρό επειδή παρενοχλούσε την κόρη του

Ο νεαρός Αλβανός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου 

nafpaktos9
Δεν «σήκωνε» πολλά ένας πατέρας που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κόρη του σε ένα πανηγύρι το οποίο διεξαγόταν στο παραλιακό χωριό Μαραθιά Δωρίδας λίγο έξω από την Ναύπακτο και, όταν αντιλήφθηκε ότι την παρενοχλούσε ένας νεαρός Αλβανός, δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο πατέρας ζήτησε τον λόγο από το νεαρό και εκείνος αρνήθηκε ότι παρενοχλούσε το κορίτσι, ωστόσο δεν πείστηκε και συνεπλάκη μαζί του. Κατά την διάρκεια της πάλης, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό τον αλλοδαπό, που διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Ο δράστης του αιματηρού περιστατικού συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ευπαλίου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και έδωσε εντολή να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στη Χαλκιδική είχε απλώσει και... αλλού τα δίχτυα του - Το «κυνηγητό» του με τον δήμο Θερμαϊκού και την ΕΛΑΣ

O Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Πολάκης κατά Λινού: Θες να μου κάνεις μήνυση, έχεις θράσος τελικά, ξεκίνα το πακετάρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης