Θρήνος για τον 22χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο με γουρούνα στην Άνδρο - «Δεν φορούσε κράνος», λέει ο πατέρας του

Οδηγός του οχήματος ήταν ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα άκρα - «Πηγαίναμε με 20 χιλιόμετρα, η γουρούνα, πιθανώς, είχε πρόβλημα», λέει στο protothema.gr

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε χθες το πρωί στο νησί της Άνδρου όπου ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό από τη γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του ο οποίος τραυματίστηκε και αυτός από την πτώση.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής όταν ο αδικοχαμένος νεαρός μαζί με τον πατέρα του, γνωστό επιχειρηματία της Ηλείας, έκαναν βόλτα με το ATV στην περιοχή Στιβάρι, κοντά στο Μπατσί.

Κάποια στιγμή και ενώ κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί προς την Χώρα ο πατέρας του 22χρονου έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσουν στο γκρεμό από ύψος 5 μέτρων.

Ο άτυχος νεαρός έπεσε από γκρεμό ύψους 5 μέτρων με το κεφάλι και τραυματίστηκε θανάσιμα


Ο άτυχος νεαρός έπεσε με το κεφάλι χωρίς να φορά κράνος και τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο πατέρας του χτύπησε σοβαρά στο χέρι.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ που ανέσυραν τον 22χρονο και τον πατέρα του και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Άμεσα δόθηκε εντολή σε ελικόπτερο προκειμένου ο 22χρονος να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας όμως ήταν ήδη αργά καθώς ο νεαρός υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Ο πατέρας του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στα άκρα και αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μιλά στο protothema.gr και περιγράφει τι συνέβη πριν από τη μοιραία πτώση.

Όπως λέει, το ATV ενδεχομένως να παρουσίασε βλάβη καθώς έφυγε ξαφνικά από την πορεία του προς τα δεξιά του οδοστρώματος μολονότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

«Οδηγός ήμουν εγώ και ξαφνικά από ευθεία που πηγαίναμε έκαναν οι ρόδες μια προς τα δεξιά και έπεσε κάτω.

Πιθανώς να είχε κάποιο πρόβλημα η γουρούνα γιατί έφυγε ξαφνικά από το δρόμο.

Πηγαίναμε με 20 χιλιόμετρα. Δεν ήταν μεγάλη η ταχύτητα, έφυγε μόνο του το μηχανάκι.

Ο γιος μου, δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε κράνος τώρα θα ζούσε», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στη Χαλκιδική είχε απλώσει και... αλλού τα δίχτυα του - Το «κυνηγητό» του με τον δήμο Θερμαϊκού και την ΕΛΑΣ

O Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Πολάκης κατά Λινού: Θες να μου κάνεις μήνυση, έχεις θράσος τελικά, ξεκίνα το πακετάρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr