Ρώσος έκανε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Φάληρο, του βρήκαν όπλο και κάρτα συνοδού ασφαλείας «Wagner», αλλά... ελληνικής

Το πυροβόλο όπλο θα αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση - Για την κάρτα, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να πρόκειται για την παραστρατιωτική ρωσική οργάνωση - Πρόκειται για ελληνική ομάδα που παρέχει «υπηρεσίες ασφάλειας»

Τον γρίφο για δύο Ρώσους που είχαν ατύχημα με τη μηχανή τους στο Παλαιό Φάληρο την Τετάρτη καλείται να λύσει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς ύστερα από σχετικές έρευνες των αστυνομικών βρέθηκαν στην κατοχή του ενός ένα πιστόλι Walther P-22 χωρίς σφαίρες και μια ταυτότητα που παραπέμπει στη ρωσική στρατιωτική οργάνωση μισθοφόρων «Wagner Group».

Η ταυτότητα που παρουσιάζει το protothema.gr, αναφέρει ότι ο A.L. είναι συνοδός ασφαλείας της Wagner Group. Ωστόσο, το γεγονός ότι το «συνοδός ασφαλείας» αναγράφεται στα ελληνικά, οδήγησε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να ερευνήσουν περαιτέρω - και να ανακαλύψουν ότι πρόκειται για ομάδα «φουσκωτών» που έχει φτιάξει ένας Έλληνας, ο οποίος αναζητείται. 

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος Ρώσος που διαμένει πλέον στην Καλλιθέα είχε καταδικαστεί στη χώρα μας για διακίνηση παράνομων μεταναστών, αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε την ποινή του και διαμένει νόμιμα στη χώρα μας.

Δείτε την κάρτα του συνοδού ασφαλείας της Wagner Group



Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ την 21/08/2024 και περί ώρα 14:16, αστυνομικοί της Τροχαίας ενημερώθηκαν για τροχαίο ατύχημα στη Λ. Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο Παλαιό Φάληρο.

οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν μόνο τη δικυκλη μοτοσικλέτα και έλεγξαν τη μπαγκαζιέρα και τον χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και διαπίστωσαν ότι ήταν άδειοι.

Μετά από έρευνα προέκυψε ότι η μοτοσικλέτα είχε δύο επιβαίνοντες οι οποίοι είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας». Οι αστυνομικοί της τροχαίας μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου εντόπισαν τους νοσηλευόμενους.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο – πιστόλι μάρκας WALTHER, μοντέλου P22, άνευ φυσιγγίων και η κάρτα μέλους της “WAGNER GROUP".

Το κατασχεθέν πυροβόλο όπλο θα αποσταλεί στο Τμήμα Πυροβόλων Όπλων Ιχνών και Εργαλείων της Δ.Ε.Ε. για βαλλιστική εξέταση.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έβρασαν» Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησος - Ξεπέρασε τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία στη Μεσσηνία, δείτε χάρτη

Ο Πολάκης προαναγγέλλει με δηλώσεις στο «Documento» πρόταση μομφής στον Κασσελάκη και υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ


Ερντογάν: Θέλουμε ισχυρό ναυτικό για τη Γαλάζια Πατρίδα - Οι φίλοι ζηλεύουν τα βήματα που κάνουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr