Τραυματίας από πυροβολισμό κατήγγειλε απαγωγή στο Ηράκλειο

Το κουβάρι μιας περίεργης υπόθεσης πυροβολισμού προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί

Το κουβάρι μιας περίεργης υπόθεσης πυροβολισμού με θύμα έναν 40χρονο Αλβανό προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Ηράκλειο, καθώς τα στοιχεία που συγκέντρωσαν δείχνουν ότι συνέβη έξω από ένα μπαρ, αλλά το θύμα υποστηρίζει ότι τον τραυμάτισαν άγνωστοι που τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του.

Ο 40χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πυροβοληθεί στην κνήμη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί συμπλοκή έξω από μπαρ με έναν ομοεθνή του για μια ανήλικη κοπέλα.

Ο ίδιος, όμως, δίνει άλλη εκδοχή και ισχυρίστηκε ότι την στιγμή που προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, τον άρπαξαν άγνωστοι κουκουλοφόροι και τον οδήγησαν στο απόμερο σημείο όπου βρέθηκε αργότερα, τον πυροβόλησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν αναγνώρισε κάποιον από τους δράστες.




Ειδήσεις σήμερα:

Η Χεζμπολάχ σφυροκόπησε με ρουκέτες το Ισραήλ - «Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε τη χώρα» λέει ο Νετανιάχου

Με την απόχη μαζεύουν τα νεκρά ψάρια από το λιμάνι του Βόλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η ΕΥΔΑΠ ενεργοποιεί τα αποθέματα Μαυροσουβάλας και Υλίκης λόγω της λειψυδρίας στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr