Κολωνός: Συνελήφθη 44χρονος που βίαζε 16χρονη φίλη του γιου του

Κολωνός: Συνελήφθη 44χρονος που βίαζε 16χρονη φίλη του γιου του

Βίαζε το κορίτσι μέσα στο αυτοκίνητό του και την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της - Πώς αποκαλύφθηκε η φριχτή υπόθεση

teen_abuse_xr
Στη σύλληψη ενός 44χρονου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση ενός 16χρονου κοριτσιού προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του, από φέτος τον Ιούνιο, υπό το καθεστώς απειλών.

Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα. Της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.

Κλείσιμο
Ο δράστης μετά την καταγγελία του πατέρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα 22 προς 23 Αυγούστου να περνάει έξω από το σπίτι της 16χρονης με το αυτοκίνητο και αμέσως τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του, ωστόσο εκείνος τελευταία στιγμή άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν επίσης το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο των κατασχεθέντων αντικειμένων και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Χεζμπολάχ σφυροκόπησε με ρουκέτες το Ισραήλ - «Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε τη χώρα» λέει ο Νετανιάχου

Με την απόχη μαζεύουν τα νεκρά ψάρια από το λιμάνι του Βόλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η ΕΥΔΑΠ ενεργοποιεί τα αποθέματα Μαυροσουβάλας και Υλίκης λόγω της λειψυδρίας στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης