Βίαζε την 16χρονη πρώην κοπέλα του γιου του: Οι απειλές και η παγίδα που της έστησε

Οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές προκαλούν σοκ - Ο 44χρονος στον Κολωνό είχε στήσει ένα αρρωστημένο σχέδιο

Φρίκη προκαλούν οι πτυχές της υπόθεσης βιασμού μία ανήλικης στον Κολωνό με δράστη έναν 44χρονο που συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 16χρονη είχε σχέση για κάποιους μήνες με τον γιο του 44χρονου κι εκείνος της έλεγε ότι την έβλεπε σαν κόρη του. Όταν το κορίτσι χώρισε με τον νεαρό, ο πατέρας βρήκε την ευκαιρία να στήσει το αρρωστημένο σχέδιό του. Είπε στην κοπέλα ότι θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρούν με τον γιο του κι έτσι την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα όπου και τη βίασε. Ο εφιάλτης όμως για το κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί... 

Ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει κι εκείνη και τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε στη ζωή καθώς η μαμά της είχε πεθάνει. 

Ο άντρας, ο οποίος είναι διαζευγμένος και εκτός από τον γιο έχει και μία 11χρονη κόρη, με αυτές τις απειλές βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη, μέχρι που εκείνη κατάφερε να μιλήσει στον μπαμπά της, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Η 16χρονη αρχικά μίλησε σε φιλικό της πρόσωπο για όσα ζούσε και ήταν εκείνο που την έπεισε ότι έπρεπε να πει τα πάντα στον πατέρα της.

Ο πατέρας της κοπέλας κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

Ο δράστης μετά την καταγγελία του πατέρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα 22 προς 23 Αυγούστου να περνάει έξω από το σπίτι της 16χρονης με το αυτοκίνητο.

Εκείνες τις ημέρες την καλούσε συνεχώς για να βρεθούν και πάλι, ωστόσο η ανήλικη προσπαθούσε να τον αποφύγει. Μόλις εντοπίστηκε κάτω από το σπίτι της, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του, ωστόσο εκείνος τελευταία στιγμή άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν επίσης το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο των κατασχεθέντων αντικειμένων και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο δράστης είχε απολύτως οργανωμένο το σχέδιό του, καθώς προσπάθησε να παγιδεύσει την ανήλικη με «κατασκευασμένα» μηνύματα ότι δήθεν του ζητούσε συνάντηση, που όμως ουδέποτε έστειλε η ίδια, αλλά έτερο πρόσωπο που ανήκει στον φιλικό κύκλο του δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το κορίτσι έχει οδηγηθεί σε αρμόδια υπηρεσία -παρουσία ψυχολόγου- για κατάθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Χεζμπολάχ σφυροκόπησε με ρουκέτες το Ισραήλ - «Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε τη χώρα» λέει ο Νετανιάχου

Με την απόχη μαζεύουν τα νεκρά ψάρια από το λιμάνι του Βόλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η ΕΥΔΑΠ ενεργοποιεί τα αποθέματα Μαυροσουβάλας και Υλίκης λόγω της λειψυδρίας στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr