Κολωνός: Πώς «ξεκλείδωσε» η 16χρονη και μίλησε για τους βιασμούς από τον πατέρα του φίλου της

Κολωνός: Πώς «ξεκλείδωσε» η 16χρονη και μίλησε για τους βιασμούς από τον πατέρα του φίλου της

Ο πατέρας του πρώην φίλου της 16χρονης είχε ετοιμάσει «κατασκευασμένα» μηνύματα για να την παγιδεύσει 

viasmos
Το κουράγιο που βρήκε να μιλήσει με τον πατέρα της, έπειτα από προτροπή φιλικού της προσώπου και να του αποκαλύψει όσα είχε περάσει από τον 44χρονο για περίπου δύο μήνες, ήταν αυτό που «ξεκλείδωσε» τη νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια 16χρονη κοπέλα στον Κολωνό

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νεαρή κοπέλα είχε σχέση για κάποιους μήνες με τον γιο του 44χρονου κι εκείνος της έλεγε ότι την έβλεπε σαν κόρη του. Όταν, όμως, το κορίτσι χώρισε με τον νεαρό, ο πατέρας βρήκε την ευκαιρία να στήσει το αρρωστημένο σχέδιό του. Είπε στην κοπέλα ότι θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρούν με τον γιο του και την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα όπου και τη βίασε. 

Όμως ο εφιάλτης για το κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί. 
Ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει κι εκείνη και τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε στη ζωή καθώς η μαμά της είχε πεθάνει. 

Ο άντρας, ο οποίος είναι διαζευγμένος και εκτός από τον γιο έχει και μία 11χρονη κόρη, με αυτές τις απειλές βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη, μέχρι που εκείνη κατάφερε να μιλήσει στον μπαμπά της, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο πατέρας της κοπέλας κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

Πώς του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί

Ο δράστης μετά την καταγγελία του πατέρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα 22 προς 23 Αυγούστου να περνάει έξω από το σπίτι της 16χρονης με το αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Εκείνες τις ημέρες την καλούσε συνεχώς για να βρεθούν και πάλι, ωστόσο η ανήλικη προσπαθούσε να τον αποφύγει. Μόλις εντοπίστηκε κάτω από το σπίτι της, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του, ωστόσο εκείνος τελευταία στιγμή άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν επίσης το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο των κατασχεθέντων αντικειμένων και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Είχε ετοιμάσει «κατασκευασμένα» μηνύματα για να την παγιδεύσει

Ο δράστης είχε απολύτως οργανωμένο το σχέδιό του, καθώς προσπάθησε να παγιδεύσει την ανήλικη με «κατασκευασμένα» μηνύματα ότι δήθεν του ζητούσε συνάντηση, που όμως ουδέποτε έστειλε η ίδια, αλλά έτερο πρόσωπο που ανήκει στον φιλικό κύκλο του δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το κορίτσι έχει οδηγηθεί σε αρμόδια υπηρεσία -παρουσία ψυχολόγου- για κατάθεση.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίαζε την 16χρονη πρώην κοπέλα του γιου του: Οι απειλές και η παγίδα που της έστησε

Ανάλυση Sky News: Τι δείχνει η αντίδραση του Ισραήλ στην ευρεία επίθεση της Χεζμπολάχ - «Πυριτιδαποθήκη» η Μέση Ανατολή

Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν μια πιο αυστηρή σαρία και απαγορεύουν τη γυναικεία φωνή σε δημόσιους χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης