Τάιλερ Μάκμπεθ και Κασσελάκης γυμνάζονται μία εβδομάδα πριν τον γάμο στην Κρήτη - Δείτε φωτογραφίες

«1 week! Let’s go!», δημοσίευσε στο Instagram ο προπονητής σωματικής διάπλασης Θάνος Αντωνιάδης

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, μετρά αντίστροφα για τον γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Ο Μάκμπεθ, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη φυσική του κατάσταση, αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να είναι σε άψογη φόρμα για το γαμήλιο πάρτι που θα διαρκέσει από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.

Το story που ανάρτησε ο προπονητής σωματικής διάπλασης Θάνος Αντωνιάδης στο Instagram αποκαλύπτει την προετοιμασία του Μάκμπεθ με το μήνυμα «1 week! Let’s go!».

Δείτε την ανάρτηση:


Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από αναρτήσεις personal trainers, που δείχνουν τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τον σύζυγό του, να γυμνάζονται. Η πρώτη, που δείχνει τον στέφανο Κασσελάκη να κάνει plank ήταν στα stories του γυμναστή Θάνου Αντωνιάδη. 




Η άλλη - αναμνηστική - φωτογραφία έχει τραβηχτεί στη Μύκονο από τον personal trainer Μάνο Βροντζάκη. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του δεν είναι στο νησί, αλλά στην Αθήνα και πρόκειται να αναχωρήσουν για την Κρήτη, για τον γάμο και τα γαμήλια γλέντια που έχουν οργανωθεί. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης θα έχει αύριο συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στα Χανιά. Δείτε τη φωτογραφία: 



Υπενθυμίζεται πως ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ είχε πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου 2023. Τώρα, το ζευγάρι σχεδιάζει γαμήλια τελετή και στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στα Χανιά, μετά και την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο που έχει ήδη δημοσιευτεί, ο Κασσελάκης και ο Μάκμπεθ καλούν τους φίλους και τους συγγενείς τους να τους τιμήσουν με την παρουσία τους από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου στα Χανιά. Στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του ζευγαριού αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους εσάς σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!»



Δείτε το προσκλητήριο:


Στο τετραήμερο αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης θα υποδεχθεί περίπου 150 καλεσμένους, συγγενείς και φίλους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σε μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν σχεδιαστεί από τον ίδιο τον Κασσελάκη, με αποκορύφωμα ένα γαμήλιο πάρτι στις 29 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, στα Χανιά, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού.

Ο Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, στο χωριό Φουρνέ, κοντά στο Σκινέ, και καλύπτει μια έκταση 200 στρεμμάτων γεμάτη με βότανα, φυτά και ζώα που αντιπροσωπεύουν την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της Κρήτης.

Ειδήσεις σήμερα:

17 Αυγούστου 1944, το «Μπλόκο της Κοκκινιάς»: Ποιοι το έστησαν και πόσα ήταν τα θύματα

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια στις διακοπές της

Live your myth in Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί του... Twitter που τρελαίνει τους «επισκέπτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr