Κέρκυρα: Έξαλλος οδηγός λεωφορείου βρίζει τους επιβάτες χυδαία - Δείτε βίντεο

Κέρκυρα: Έξαλλος οδηγός λεωφορείου βρίζει τους επιβάτες χυδαία - Δείτε βίντεο

Όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ, μετά την έντονη αντίδραση των τουριστών, ο οδηγός τους απείλησε και τους ανάγκασε να κατέβουν από το λεωφορείο

deriver-kerkyra-0
Μια τρομακτική εμπειρία αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο ομάδα τουριστών, μεταξύ των οποίων αρκετοί αλβανικής και βρετανικής καταγωγής που πήγαιναν στην παραλία Μπαρμπάτι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το joq-albania.com, ο οδηγός του λεωφορείου ξαφνικά άρχισε να βρίζει και να χτυπά το όχημα και τα παράθυρα, ενώ οδηγούσε. Η συμπεριφορά του οδηγού προκάλεσε τρόμο στους επιβάτες, καθώς η κατάσταση φαινόταν να επιδεινώνεται. Μετά την έντονη αντίδραση των τουριστών, ο οδηγός τους απείλησε και τους ανάγκασε να κατέβουν από το λεωφορείο.

Δείτε το βίντεο, προσοχή περιέχει βαρείς ύβρεις:



Ένας από τους επιβάτες, μιλώντας στο joq-albania.com, περιέγραψε το συμβάν λέγοντας: «Θέλω να αναφέρω το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Κέρκυρα. Όλα έγιναν όταν επιστρέφαμε από το Μπαρμπάτι. Ήμασταν πάνω από 50 άτομα. Ο οδηγός άρχισε να ουρλιάζει, βρίζοντας εμάς και τα θεία. Στην αρχή γελούσαμε, αλλά μετά η κατάσταση χειροτέρεψε, καθώς άρχισε να αφήνει το τιμόνι και να χτυπά τον εαυτό του με γροθιές».



Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024, και έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία και τους τουρίστες που επισκέπτονται την Κέρκυρα. Οι αρχές διερευνούν το περιστατικό, προσπαθώντας να διαπιστώσουν τι ακριβώς οδήγησε τον οδηγό σε αυτήν την επικίνδυνη συμπεριφορά.

Ειδήσεις σήμερα:

17 Αυγούστου 1944, το «Μπλόκο της Κοκκινιάς»: Ποιοι το έστησαν και πόσα ήταν τα θύματα

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια στις διακοπές της

Live your myth in Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί του... Twitter που τρελαίνει τους «επισκέπτες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης