Ο Μπόρις Τζόνσον πήγε το παιδί του στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου: «Οι υπηρεσίες του ΕΣΥ είναι ανώτερες του ΝΗS» - Φωτογραφίες

Ο γιος είχε ένα μικρό ατύχημα και χρειάστηκε ράμματα - Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους

Στο νοσοκομείο της Καρύστου βρέθηκε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον το απόγευμα της Κυριακής 25, Αυγούστου μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε ο 6χρονος γιός του και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης οι γιατροί έκαναν ράμματα στον γιο του πρώην πρωθυπουργού με τον Μπόρις Τζόνσον να εκφράζει την ικανοποίησή του για την άρτια λειτουργία του νοσοκομείου. 

Ο Μπόρις Τζόνσον και η συζυγός του δεν παρέλειψαν μάλιστα να φωτογραφηθούν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μη κρύβοντας την ικανοποίησή τους για τη φροντίδα που παρείχαν στον 6χρονο.

Δείτε φωτογραφίες


Στην επίσκεψη Τζόνσον στο νοσοκομείο Καρύστου αναφέρθηκε και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στην  πλατφόρμα «Χ»

«Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμημα επειγόντων περιστατικων του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόριν Τζόνσον συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από τραυματισμό. Τον φροντίσαμε, όπως κάνουμε για όλους μας τους ασθενείς. Ο κος Johnson πραγματοποιεί διακοπές στην Κάρυστο οικογενειακώς. Μετά την αποχώρηση του από το ΓΝ-ΚΥΚαρύστου ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν πραγματικά ευγενέστατος και τόνισε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες που του παρείχε το ΕΣΥ είναι ανώτερες από το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα Υγείας το NHS. Ευχόμαστε πολλά περαστικά στην οικογένεια Johnson» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε την ανάρτηση Γεωργιάδη


Στην επίσκεψη Τζόνσον αναφέρθηκε και ο διοικητής του νοσοκομείου μέσω ανάρτησής του στα social media.

«Οι εφημερεύοντες ιατροί και νοσηλευτές του Διόκλειου είναι πάντα σε ετοιμότητα και σήμερα το απόγευμα προσέφεραν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην οικογένεια του Boris Johnson στο έκτακτο πρόβλημα που αυτή αντιμετώπισε. Ο κ. πρωθυπουργός μας ευχαρίστησε και μας συνεχάρη για το επίπεδο του Νοσοκομείου μας», έγραψε ο Δημήτρης Σαραβάνος στην ανάρτησή του στο facebook.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίαζε την 16χρονη πρώην κοπέλα του γιου του: Οι απειλές και η παγίδα που της έστησε

Ανάλυση Sky News: Τι δείχνει η αντίδραση του Ισραήλ στην ευρεία επίθεση της Χεζμπολάχ - «Πυριτιδαποθήκη» η Μέση Ανατολή

Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν μια πιο αυστηρή σαρία και απαγορεύουν τη γυναικεία φωνή σε δημόσιους χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr