Εύβοια: Παράτησαν για ώρες σκύλο μέσα σε αμάξι - Κάτοικοι έσπασαν το τζάμι για να τον σώσουν από θερμοπληξία

Δείτε βίντεο - Κατατέθηκαν μηνύσεις από τον πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου της Ερέτριας και από μια εκπαιδεύτρια σκύλων

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Αυγούστου σε πολυσύχναστη παραλία της Εύβοιας, όταν δύο ηλικιωμένοι είχαν παρατήσει για ώρες το σκυλί τους μέσα στο αυτοκίνητο με φίμωτρο και έκαναν μπάνιο.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία Αλμυρίχι στη Νότια Εύβοια, είδε τον σκύλο σε πολύ άσχημη κατάσταστη έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να απελευθερωθεί το ζωντανό. Γυναίκα που τραβούσε το βίντεο ανέφερε πως το σκυλί βασανιζόταν για ώρες, μάλιστα είπε πως κινδύνευσε να πεθάνει από θερμοπληξία καθώς ήταν για ώρες χωρίς φαγητό και χωρίς νερό.

Δείτε βίντεο




Όταν οι ιδιοκτήτες του αντιλήφθηκαν το περιστατικό έφτασαν στο σημείο και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το evima.gr ήταν άκρως επιθετικοί με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και ήταν αγανακτισμένοι με την εικόνα.

Όπως έγινε γνωστό, κατατέθηκε μήνυση από τον πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου της Ερέτριας Μπάμπη Βιορρέ και από μια εκπαιδεύτρια σκύλων, η οποία ακούγεται στο βίντεο και είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Από την πλευρά του το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέθεσε μήνυση στο Α. Τ. Καρύστου για φθορά στα τζάμια του αυτοκινήτου και όπως ανέφεραν στην αστυνομία τρόμαξε το ζώο το οποίο είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: evima.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε φωτογραφία του Τάιλερ να γυμνάζεται μία εβδομάδα πριν το γλέντι του γάμου με τον Κασσελάκη - Οι ευχές του γυμναστή του

Σύλληψη Ντούροφ στη Γαλλία: To σύστημα κρυπτογράφησης του Telegram που «εξόργισε» τους Ευρωπαίους


Ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε το φράγμα των 6 μέτρων!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr