Γερμανός τουρίστας έλουσε με μπύρα και κλώτσησε τη σύντροφό του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Ο 27χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, συνελήφθη την Παρασκευή

Άναυδοι έμειναν εκατοντάδες ταξιδιώτες που βρίσκονταν στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο, όταν είδαν ένα ζευγάρι Γερμανών να καυγαδίζει άγρια και τον άνδρα να περιλούζει την σύντροφό του με τη… μπύρα που κρατούσε και στην συνέχεια να την χτυπάει με κλωτσιές!

Στο σημείο, το βράδυ της Παρασκευής, έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αερολιμένα που συνέλαβαν τον 27χρονο Γερμανό, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η 19χρονη σύντροφός του κατέθεσε ότι είχαν περάσει τις διακοπές τους στο νότιο Ρέθυμνο και, όταν έγινε το επεισόδιο, περίμεναν να επιβιβαστούν σε πτήση για τη Νυρεμβέργη.

Όμως, καυγάδισαν επειδή ο νεαρός ξόδεψε τα τελευταία τους χρήματα για να αγοράσει μπύρες και εκείνος δεν δίστασε να αδειάσει πάνω της το μπουκάλι και να κλωτσήσει την ίδια και τις αποσκευές τους. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και εξύβριση και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ξυλοκόπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Με μεγάλη καθυστέρηση κατήγγειλε μια γυναίκα ότι ο σύντροφός της την απείλησε με μαχαίρι και την γρονθοκόπησε στο σπίτι όπου κατοικούν στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να καταφύγει στο νοσοκομείο, την περασμένη Πέμπτη. Οι γιατροί, που είδαν τα εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού, ειδοποίησαν την Αστυνομία άνδρες της οποίας πήραν κατάθεση από την γυναίκα, η οποία υποστήριξε ότι ξυλοκοπήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο, ο δράστης δεν συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα αίτια της τραγωδίας του Bayesian: 3+1 σενάρια για το ναυάγιο του «αβύθιστου» μύθου


Το νέο επίδομα ανεργίας ανακοινώνεται στη ΔΕΘ - Πυκνές συσκέψεις Μητσοτάκη

Νέα «τελεσίγραφα» από την ΑΑΔΕ για το IRIS και ακολουθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr