Γαμπρός συνελήφθη με τον πατέρα του για μπαλωθιές στον αρραβώνα

Γαμπρός συνελήφθη με τον πατέρα του για μπαλωθιές στον αρραβώνα

Συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

peripoliko_mera_art
Στο κελί του αστυνομικού σταθμού Καστελλίου πέρασε την πρώτη ημέρα ως αρραβωνιασμένος ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του για μπαλωθιές που έπεφταν στο σπίτι τους σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, κατά τη διάρκεια του αρραβώνα.

Οι άσκοποι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τους περίοικους, το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο δεν υπήρχε διαθέσιμη δύναμη για να επέμβει άμεσα και οι αστυνομικοί του σταθμού Καστελλίου έφτασαν στο σπίτι το πρωί του Σαββάτου. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν τέσσερα φυσίγγια και έναν κάλυκα πυροβόλου όπλου και πέρασαν χειροπέδες σε πατέρα και γιο, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Πυροβολούσαν σε κέντρο διασκέδασης

Στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας βρέθηκε ένας 46χρονος Έλληνας, στο νυχτερινό κέντρο του οποίου σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου έπεφταν άσκοποι πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς αρνήθηκε να κατονομάσει αυτούς που έριχναν τις μπαλωθιές. Κατά την έρευνα που έγινε το πρωί στο χώρο της εκδήλωσης βρέθηκαν πέντε κάλυκες πυροβόλων όπλων που κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα αίτια της τραγωδίας του Bayesian: 3+1 σενάρια για το ναυάγιο του «αβύθιστου» μύθου


Το νέο επίδομα ανεργίας ανακοινώνεται στη ΔΕΘ - Πυκνές συσκέψεις Μητσοτάκη

Νέα «τελεσίγραφα» από την ΑΑΔΕ για το IRIS και ακολουθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης